Србија

СРБИЈА ЗАВЕЈАНА! САОБРАЋАЈ У ПРЕКИДУ: У ОВИМ крајевима земље очекују се нове падавине! (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Предузеће „Нови Пазар – Пут“ саопштило је да су због великих снежних наноса, налета јаког ветра и слабе видљивости, поред сталног ангажовања људства и механизације, неколико путних праваца тренутно непроходно

Како се наводи, на путу првог Б реда Аљиновићи-Сјеница-Нови Пазар, непроходна је деоница Бијеле воде-Штаваљ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Novi Pazar – Sjenica (UŽIVO)

AD "NOVI PAZAR PUT" || NE KREĆITE PUT DEONICA NOVI PAZAR – SJENICA I RAŠKA – GOLIJA OD 28 km DO DALJNJEG (video) Obaveštavamo vas da je na putu IB29, Novi Pazar – Sjenica, na deonici od Belih Voda do Štavlja u prekidu saobraćaj zbog visokih nanosa usled olujnog vetra i smanjene vidljivosti. Angažovana je raspoloživa mehanizacija na raščišćavanju puta. Patrole MUP-a su u Belim Vodama i Štavlju. Kada se stvore uslovi za odvijanje saobraćaja bićete blagovremeno obavešteni.Molimo sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put na ovoj komunikaciji do normalizacije stanja a u cilju očuvanja bezbednosti u saobraćaju.

Posted by Glas Pazara on Wednesday, February 5, 2020

На путу другог А реда Рашка-Кути-Одвраћеница-Преко Брдо, непроходна је деонца Кути – Одвраћеница, на путу Сјеница-Баре-Куманица-Црна Гора, непроходна је деоница Баре-Куманица и Преко брдо-Дуга Пољана-Карајукића Бунари-Угао.

Posted by Glas Pazara on Wednesday, February 5, 2020

Непроходна је деоница Преко брдо-Дуга Пољана, као и деоница Одвраћеница – Преко Брдо.

UŽIVO SA LICA MESTA || PUT NOVI PAZAR – SJENICA

UŽIVO SA LICA MESTA || Obustavljen saobraćaj na putu Novi Pazar – Sjenica (VIDEO)

Posted by Glas Pazara on Wednesday, February 5, 2020

Подсећамо, према најави метеоролога, послеподне и увече у брдско-планинским крајевима југозападне, јужне и југоисточне Србије очекује се нових 5 до 10 цм снега, понегде и више, а у нижим пределима мањи снежни покривач.

Извор: РТС/Информер.рс