Србија

СТРАШНА СУДБИНА ДЕВОЈЧИЦЕ (13) КОЈУ ЈЕ СТРИЦ СИЛОВАО: Отац јој се убио, мајка је оставила! Деда није знао да је ТРУДНА

Pixabay.com

Несрећна девојчица је пре две године остала без оца, који се обесио, а претходно ју је напустила мајка. Тада је, са две млађе сестре, прешла код бабе и деде, а придружио им се и Саша У., који се после развода вратио код родитеља

Девојчица (13) из околине Крушевца, која је у четвртак родила мртву бебу, после чега је испричала да ју је стриц Саша У. (41) силовао, и даље је у тешком стању због компликација услед трудноће, а њени баба и деда, који су јој били старатељи, кажу да „нису ни знали да је трудна, те да су мислили да се само угојила“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећна девојчица је пре две године остала без оца, који се обесио, а претходно ју је напустила мајка. Тада је, са две млађе сестре, прешла код бабе и деде, а придружио им се и Саша У., који се после развода вратио код родитеља. Баба и деда су после сазнања да постоји сумња да је њихов син злостављао братаницу у потпуном шоку.

– Не желим ништа да кажем. Ништа не знамо, нисмо ни знали да нам је унука трудна. Молим вас, оставите нас на миру. Жена ми је болесна, морам о њој да бринем – рекао је за Курир Милош У., деда напаствоване девојчице и отац ухапшеног Саше У.

Рођаци ове породице, која живи у скромним условима и од социјалне помоћи, кажу да „баба и деда све знају, али да им је тешко да о томе говоре“.

– Деди Милошу и баби Милунки сигурно није лако. Знали су и да је трудна и надали се да ће лепо да се породи. Међутим, сада говоре да нису знали и да су мислили да се она гоји – испричала је рођака.

Девојчица је пре три дана завршила у болници. Лекари су констатовали да је у осмом месецу, али је беба рођена мртва. Због сепсе, која је настала пре доласка у болницу, девојчица је животно угрожена и њен опоравак је неизвестан. Тада је испричала да ју је стриц обљубио неколико пута. Осумњиченом је одређен притвор.

– Мене је обљубио стриц Саша. Нападао ме неколико пута и у три наврата ме присилио да спавам с њим уз претњу. Почело је то први пут кад смо пили вино и не сећам се детаља, али после ме је још два пута приморао да спавамо. Нисам смела то да откријем јер је претио да ће нас све побити, а знам какав је хировит. Зато сам ћутала и скривала и трудноћу док нису почели болове – рекла је девојчица лекарима.

– Није негирао да је с братаницом имао односе, али је тврдио да није било на силу, као и да није отац мртворођеног детета. Рекао је да га је девојчица салетала и да су били интимни практично на њено инсистирање – подсећа извор.

Извор: Курир.рс