Русија

СТРАВИЧАН ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ТРУДНЕ ДАРИЈЕ (13): Девојчица лагала да је мали Иван (10) отац и открила УЖАСАВАЈУЋУ ИСТИНУ

Бизаран случај привукао је велику пажњу широм света када се девојчица појавила у тв емисији са млађим дечаком, међутим сада полиција истражује случај

ТРУДНА девојчица (14) из Русије која је недавно тврдила да је затруднела са десетогодишњим дечаком признала је да је лагала, али и открила да је то учинила јер је – силована.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарија је полицији рекла да ју је старији дечак (15) уценио да има секс са њим како не би разгласио по друштвним мрежама да је “к**ва”, објавили су руски медији.

Прочитајте још: Дарија (13) се куне да јој је Иван (10) направио дете: Исповест девојчице шокирала гледаоце, сви се питају да ли је то могуће (ВИДЕО)

“Koмсомолскаја правда” објавила је јуче да се сумња како је тинејџер отац детета и да је он због тога стављен у кућни притвор, да би данас додали како је осумњичен за силовање.

Извор ових новина близак Даријиној породици каже да је девојчица лагала како би избегла срамоту због силовања.

Дарија наводно тврди како ју је старији дечак ухватио за косу и рекао јој да се свуче као и да се све одиграло брзо на степеницама стамбене зграде.

Полиција је узела изјаве обоје тинејџера, као и њихових родитеља, а истрага је у току.

Подсећамо, бизаран случај привукао је велику пажњу широм света када се девојчица, тада као тринаестогодишњакиња, појавила у тв емисији са малим Иваном (10) и тврдила да је он једини са којим је имала односе.

Она није одустајала од своје прича и поред тврдњи лекара који је прегледао Ивана да он није довољно сексуално зрео да буде отац.

Извор: dailymail.co.uk