Свет

СТРАВИЧНО! Дечак (12) пронађен мртав у кући: Породица га мучила до смрти

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Дванаестогодишњи дечак пронађен је мртав у дневном боравку у кући његове бабе и деде с којима је живео заједно с ујаком. Сумња се да је управо њих троје повезано с његовом смрћу јер је полиција пронашла доказе који упућују да га је тројац малтретирао.

Према извештају тужилаштва, полиција је пронашла снимке које сведоче о насиљу над дечаком којег су присиљавали на вежбање па су га физички кажњавали. Последње две године Џејмс Алекс Харли живео је у америчкој савезној држави Монтани с баком и дедом, као и њиховом децом, међу којима је био и 14-годишњи ујак дечака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С њима је живео откад му је отац преминуо. Полиција је казала да један од снимака који је настао пре две године када је тек дошао у њихов дом приказује здравог и добро ухрањеног дечака, док је у време смрти пронађен неухрањен, пише ЦНН.

On Wednesday, February 12, 2020, the Gallatin County Sheriff's Office arrested James Sasser Jr., Patricia Batts, and a…

Posted by Gallatin County Sheriff's Office on Wednesday, February 12, 2020

„Мислим да су континуирана тортура и премлаћивање оставили такве последице које су у на крају одвеле дечака у смрт“м казао је Бјорн Бојер, заменик државног тужиоца у окружном тужилаштву Галатин.

Осим физички био је и психички врло лоше. Како су сами чланови породице казали, дечак је у последње време био „суицидан“ и чуо је гласове.

Осим њих троје који су оптужени за намерно убиство дечака, ухапшен је и још један 18-годишњак који је наводно био породични пријатељ, а који се такође налази на једној од снимака у којој се јасно види како дечака туче веслом.

Фото: Pixabay.com

Извор: Курир.рс/Вечерњи лист