Србија

СТРАВИЧНО! Позната певачица из такмичења „Звезде Гранда“ доживела тешку саобраћајну несрећу

Задобила је преломе грудног коша и три пршљена, а њен опоравак био је дуг и тежак.

Фолк певачица Вања Мијатовић појавила се у на ревији познатог фризера Пеђе Божића “Магија гламура“, и то у улози модела. Том приликом, она се присетила тешке саобраћајке коју је имала пре пет година, а том тренутку су са њом у колима биле њене колеге Ана Севић и Стефан Петрушић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Први пут у животу сам се нашла у улози манекенке, није ни чудо пошто имам 155 цм. Супер ми је било, мало ми је било непријатно, имала сам трему. Мало ми је било неугодно, фрка ми је била да се не саплетем. Дошла сам овде да испадне како треба, бојала сам се да неким падом не покварим ревију – рекла је Вања, а онда се присетила свог учешћа у ријалитију “Фарму“.

– Мени је у “Фарми“ било феноменално. Две недеље сам само остала тамо. Нисам имала времена да се нервирам. Тек сам се опоравила од удеса, тако да ми није било тада до свађе. Ушла сам да бих видела како је то, нисам ја тај тип, али сам покушала да се снађем – каже певачица за Пинк.рс и присећа се саобраћајне незгоде у којој је она била тешко повређена – задобила је преломе грудног коша и три пршљена.

– Сваки пут се стресем кад прођем туда. Данас је пет година од удеса. То је мој други рођендан. Славимо живот, љубав… Јесте ми је непријатно, врати ми се сцена, неки флешеви. Сетим се како је мени било и како сам се осећала, како сам једва дисала и једва остала… Не буде ми угодно… Нисам имала страх да се опет возим са Аном и Петрушићем. Покушавам да не размишљам тако… Не мора да значи да ће сваки пут да се деси тако нешто кад заједно седнемо у кола – рекла је Вања.

Извор: Пинк.рс/Т.С.