loading...
Србија

ТРОСТРУКИ УБИЦА ИЗ НОВОГ САДА СЕ ОБЕСИО У ЗАТВОРУ! Јанковић убио жену, таста и ташту ПРЕД ДЕЦОМ, па извршио САМОУБИСТВО!

Фото: Фејсбук принтскрин

Троструки убица који је осумњичен да је зверски мацолом убио своју супругу Мирјану (32) и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57), починио је самоубиство у затвору

Горан Јанковић (37) који је био у затвору због убиства жене, таста и таштеобесио се у Окружном затвору у Новом Саду.

Да подсетимо, он је у мају 2019. убио жену Мирјану, ташту Наду и таста Бранислава пред својом децом.Гнусни злочин који је шокирао српску јавност одиграо се 24. маја прошле године у јутарњим часовима, а претходила му је пријава Јанковићеве супруге због насиља у породици. Како је и сам испричао на саслушању, кобног јутра дошао је кући из кафане и “нешто му је кврцнуло у глави” па је одлучио да оде код жене у кућу где је живела са родитељима, како би јој се осветио.

У ранцу је понео мацолу и гардеробу која ће му касније користити за бег. Чим је дошао на кућни праг Пајића, извадио је мацолу и насрнуо на свог бившег таста Бранислава јер је био најкрупнији. Затим је ушао у кућу и наставио свој крвави пир. Насрнуо је на ташту и њој такође пресудио ударцем мацолом. А онда се устремио на супругу.

Како је и сам испричао, најпре ју је туко и давио, желећи да искали сав бес на њој, а затим јој је убрзо и пресудио. Да злочин буде још језиви, сцени убијања таста Бранислава, таште Наде и супруге Мирјане сведочили су његови малолетни синови! Након што им је убио и мајку, окренуо се ка њима и старијем дечаку рекао: “Запамтите, тата није био овде!”

Извор: Информер