Србија

ВЕЛЕОБРТ! СИН СУЗАНЕ ПЕРОВИЋ УПУЦАО САМ СЕБЕ? Признао због чега је, после породичне свађе испалио метак!

Сазнајемо Никола Перовић (36), наследник певачице и естрадног менаџера Владимира Перовића, пуцао је у своју бутину 2. фебруара, и то наводно после свађе са оцем

Никола Перовић (36), син певачице Сузане Перовић и естрадног менаџера Владимира Перовића, није рањен 2. фебруара у сачекуши, како се тада сумњало, већ је, према незваничним информацијама, сам себе упуцао у ногу испред зграде у којој живи у Београду!

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор Курира упућен у истрагу открива да је Перовић притиснут доказима које је полиција прикупила признао да није било нападача и да је после породичне свађе у стану сам испалио хитац себи у бутину.

Пуцњава на углу улица Господара Вучића и Максима Горког догодила се око осам сати ујутру, у близини зграде у којој младић живи са оцем. – Повреда коју је задобио није била тешка и инспектори су истог дана разговарали с њим. Тада је одбио да каже шта се догодило и да ли је видео нападача, а полицајцима је кратко рекао да „Чубурци не сарађују с муријом“. Искусним истражитељима, међутим, није промакао ниједан детаљ и брзо су посумњали да није било никакве сачекуше – открива извор Курира.

Према његовим речима, иако се веровало да се Никола посвађао у ноћном проводу с неким и да су га нападачи сачекали испред зграде у којој живи, после детаљног прегледа снимака сигурносних камера са околних објеката, анализе трагова с лица места и вештачења отисака и трагова крви, истражитељима је постало јасно да је ипак у питању саморањавање. – Није било назнака да је било ко пуцао на Перовића, иако је он изјавио да се бацио под паркирани ауто кад је чуо пуцње. На крају је признао да је после свађе с татом излетео из зграде и сам се повредио. У болницу га је управо одвезао отац Владимир – додаје саговорник.

Наводно, у Ургентни центар је одмах дошла и његова мајка, позната певачица, и молила сина да полицајцима исприча све што зна.

Осуђиван

Подсетимо, син познатог естрадног пара одраније је познат полицији. – Он је 2013. године осуђен због пљачке пумпе и одлежао је затворску казну, а привођен је и због ометања јавног реда и мира – подсећа извор.

Проблематични наследник певачице и менаџера, судећи по његовим објавама на друштвеним мрежама, запослен је у једној тениској академији, где држи тренинге деци. Како се наводи, он је тениски тренер с међународним сертификатом.

Кривична пријава

ОДГОВАРАЋЕ ЗА ПИШТОЉ?

Син Сузане Перовић, како наводи извор Курира, нема оружје у легалном поседу. – Пиштољ из ког је највероватније сам себи пуцао у бутину није пронађен и уколико буде утврђено да је у његовом поседу, могао би кривично да одговара због тога – додаје саговорник Курира.

Извор: Курир.рс/ Екипа Курира