Србија

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Кума Вера открила кључан детаљ о убиству Јелене Марјановић, сви у СУДНИЦИ ЗАНЕМЕЛИ

Фото: Јутјуб

Открила прави однос Јелене са свекрвом.

Вера Вукомановић, кума Зорана Марјановића (41), који се терети за убиство своје супруге Јелене (33), јуче је својим сведочењем у Вишем суду у Београду ставила тачку на конструкције да је Зорица Марјановић била у сукобу са снајом и да је наводно наручила њено убиство!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кума Вера је рекла да су свекрва и снаја биле у супер односима, тврдећи да је Јелена до те мере била блиска са Зорицом да јој је скидала жуљеве на ногама! Сведочио је и полицајац Борис Пуцић, кога је Зоран позвао чим је Јелена нестала, као и отац Владимир, који је искористио своје право да не сведочи. Зоранова мајка није дошла због тога што је преживела мождани удар, док је Јеленина сестра од стрица Теодора Крсмановић изостала због здравствених разлога.

– То је био обичан дан као и сваки! И пре убиства, као и дан-данас, ујутру идем код Марјановића. Одем да купим хлеб, па сватим код њих на кафу. Тог кобног дана Урош је отишао да полаже вожњу, па смо Зорица и ја седеле у дневној соби и чекале га! Он је убрзо дошао и рекао да је положио. Остали су спавали, па је Урош отишао у Зоранову и Јеленину собу да им саопшти радосну вест. Они су убрзо устали, па смо то заједно прославили. Јелена је спремила Јани да једе, а пошто је био леп и сунчан дан, рекли су да је штета да га не искористе, па су са Јаном кренули напоље. Отишли су да Јелена трчи. Касније, по подне Владимир је отишао у продавницу, а када се вратио, рекао нам је: „Нестала је Јеца!“ Зорица и ја смо баш тада пиле кафу, па смо му узвратиле: „Ма, дај бре како може да нестане!“ Међутим, он је био нерасположен. Поновио је: „Не, озбиљно, Јеца је нестала. Сада ми је јавио Зоран“ – испричала је кума Вера и потом истакла да су Зорица и Јелена биле изузетно блиске.

– Зорица је имала проблема са жуљевима и хтела сам да узмем ножић да то средимо. Нисам могла да га нађем, па сам позвала Јецу. Рекла ми је да ножић у наткасни код кревета и замолила ме да завршим ручак који је почела. Била је задихана и кратко је рекла: „Трчим, видимо се после.“ То је било 2. априла 2016. у 16.42. Тада сам је последњи пут чула. Више се није вратила – испричала је Зоранова кума.

Она је истакла да су Јелена и Зоран били обичан пар.

– Њих двоје су били нормални, млади људи. Имали су нормалан брак и нормалне односе. Јеца је била супер са свима! Ма, супер је била и са Зорицом! Јеца јој је скидала чак и жуљеве! – истакла је Вера желећи да нагласи њихову блискост.

Полицајац Борис Пуцић испричао је да га је Зоран кобног дана позвао и рекао му да је Јелена нестала.

– Упутио сам га шта да ради. Рекао сам да позове полицију, па сам му у поруци послао број. Онда сам се пресвукао и отишао на насип да тражим Јелену. На једном делу насипа, у трави, видео сам трагове, чини ми се од точкова. Тамо су били Милош, Зоран и Владимир. Сретали смо се док смо трагали по насипу, али Јелене нигде није било. Стајао сам аутомобилом на сваких 50 метара да погледам, а касније сам и пешке обишао насип – рекао је Пуцић.

Подсетимо, Јелена Марјановић је мистериозно нестала 2. априла 2016. док је трчала на насипу код Црвенке, а њено тело је пронађено сутрадан у каналу.

Извор: Н.Гаврилов/Ало