Србија

ВЕЉКО ОТКРИО ШОК ДЕТАЉЕ О БОГДАНИ: „Сви прави ПАПУЧАРИ, као ја, знају како жене бију“

Млади боксер Вељко Ражнатовић и његова супруга Богдана ће ускоро постати родитељи, чему се посебно радују, а он открива ко коме удовољава, како ће прославити рођење сина и зашто се неће одселити од маме Цеце.

Вељко Ражнатовић оженио се Богданом Родић у новембру прошле године, а пре тога пар је сазнао да ће постати родитељи. О њиховој свадби се причало данима, а сви су желели да виде како изгледају младенци и како се проводе на весељу. Неколико месеци након свадбе деценије, како су је многи називали, Вељко Ражнатовић одговарао је на наша питања, а о најемотивнијем тренутку са свадбе рекао је:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сви кад се ожене или удају кажу како је то било магично. Ја сам се стварно лепо провео са најближима, али мислим да нисам толико емотиван. Сестра и мајка су плакале, мени је било прелепо и то јесте најдивнији дан мог живота, али ви жене то доживљавате другачије.

За неколико месеци Богдана и ти ћете постати родитељи. Да ли је све спремно за долазак бебе и каква је Богдана као трудница?

– Е, томе се радујем као мало дете. Одувек сам желео да ми прво дете буде мушко. Анастасија је увек имала проблем у животу. Шалим се, наравно. Плашили су ме сви када је трудноћа у питању, али моја жена је дивна и права је легенда, хвала богу.

Да ли размишљаш на који начин ћеш да прославиш рођење сина?

– Припремам право српско весеље са својим пријатељима, али далеко од очију јавности.

Често на друштвеним мрежама објављујеш шаљиве снимке из вашег свакодневног живота. Да ли се Богдана љути због тога?

– Љути се стално, али сматрам да свако треба да нађе жену која ће му бити пријатељ јер је то рецепт за срећу. Ако није тако, монотонија је велики убица везе.

Цеца се недавно похвалила снимком како јој Богдана прави палачинке. Да ли и теби супруга свакодневно удовољава?

– Више ја њој удовољавам, што је и нормално у овом тренутку. Али све што једна жена треба, Богдана је ту да уради.

Откад си са Богданом, приметно је да си се смирио на свим пољима. Колико је она утицала на то или је то код тебе дошло природно?

– Сви прави папучари, као ја, знају како жене бију. Мораш да дођеш кући рано. Идеш на тренинг, па кућа-пос‘о-пос‘о-кућа.

Како је живети у дому у ком преовлађују жене? Да ли си повлашћен или некад уме да буде напето?

– Ја сам Србин, али да ли је било тешко Сулејману? Шалим се, наравно. Научи се човек кога када треба да избегава.

Након свадбе, Богдана и ти сте остали да живите у продичној кући са Цецом. Да ли сте размишљали да се као брачни пар у будућности одвојите?

– Са ким да оставимо Цецу? Када се буде појавио неко да је довољно мушко да може са мојом мајком барабар, ја ћу тада да им дам приватност ако буду желели, али до тада мајку чувам ја.

Анастасија је млада, нека још ужива са момком

Да ли сматраш да ће Анастасија следећа да стане на луди камен будући да је и она у дугој вези?

– Не знам, како буде одлучила. Ја бих волео да још мало ужива са својим момком у животу. Млади су, лепи су, има времена за све.

Извор: Блиц