Србија

Водитељка РТС-а победила РАК, сад је лепша и јача него икад, а њене речи о болним тренуцима треба свима да буду ЛЕКЦИЈА

Водитељка Ивона Пантелић успела је да победи рак дојке и са осмехом на лицу вратила се на мале екране, а њена прича о одздрављењу многима је дала снагу за борбу са истом, опаком болешћу.

Ивона је све време била позитивног духа и није дозвољавала себи да клоне, а како каже управо је то једна од тајни њеног излечења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Психа је чудо. Кад би дошли најтежи тренуци, рекла бих себи: „Мени ће да буде добро“. И после тога сам се заиста боље осећала. Човек треба себе да прихвати као излеченог или као хронично оболелог који треба да се лечи. Верујем да је то једини пут да би живео нормално и квалитетно, да му се живот не претвори само у болест. Заправо, како човек себе види, тако и јесте, јер као што је срећа релативна, исто тако је и болест. Све је у глави – испричала је водитељка Дневника за магазин „Глориа“.

Она је додала и да је једва чекала повратак на посао, као и да сада не запоставља физичку активност.

– Лекари су ме саветовали да би било корисно да будем физички активна, односно да се презнојавам, јер је то добро за здравље. Послушала сам их, сада идем на пилатес два пута недељно – рекла је Ивона за поменути магазин.

Извор: Блиц