Србија

ВУЧИЋ РАЗОТКРИО ПРЕВАРУ: Тачи и Курти у Минхену урадили нешто НЕЧУВЕНО! (ВИДЕО)

„Не може се разговарати са онима који елементарна правила пристојности не поштују“

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да су сарадници Хашима Тачија и Аљбина Куртија снимали њихова излагања на панелу у оквиру Минхенске безбедносне конференције, који је, иначе, одржан иза затворених врата, и касније пустили у јавност, али без његових коментара и одговора и Куртију и Тачију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Лично сам видео човека посебно задуженог да снима Тачијев говор, а исто тако и Куртијев. Они су све то пустили у јавност… Наилазите на зид ћутања када видите са каквим преварантима у региону имате посла – рекао је Вучић који се тренутно налази у Бриселу, на неформалној вечери, коју за лидере Западног Балкана организује председник Европског савета Шарл Мишел.

Према његовим речима, он је на Минхенској конференцији поштовао правила Четам хаус-а.

– Ја нисам преварант, који је научио да вара Европљане и све друге, мене нико није снимао, јер сам се понашао у складу са правилима Четам хаус-а. Међутим, у њиховом снимцима које су пустили у јавност, мене нема нигде, ни речи, ни одговора. Нема ни како је ућуткан Аљбин Курти, ни шта сам свима њима на том месту рекао – казао је председник.

Он додаје, да се не може тако разговарати са људима којима не може да се верује, нити са онима који елементарна правила пристојности не поштују.

– Касније се каже како све те информације са расправе нису исцуреле Аљбину Куртију. Само сам вам указао како су и кроз техничке детаље неодговорни људи су у стању да разарају сваку могућност компромиса и дијалога – истакао је Вучић.

Извор: Танјуг