Србија

Заветници све јачи

ЗАВЕТНИЦИ У КРАГУЈЕВЦУ СВЕ ЈАЧИ

ГО српске странке Заветници у Крагујевцу најавио је почетак кампање за предстојеће изборе, током које ће грађанима бити представљен програм за будућност града Крагујевца, који ће обухватити сва горућа питања и предложити решења кључних социјалних проблема.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Испред Заветника у Крагујевцу обратио нам се Арсенијевић Милић речима:

„Ми, крагујевачки Заветници с поносом истичемо да смо у задњем периоду знатно појачали број чланова који нам прилазе у великој мери из дана у дан. Наши суграђани свих старосних категорија, од средњошколаца до пензионера, препознају и подржавају наше залагање и труд, нашу борбу за бољи Крагујевац.

Народ Заветнике доживљава као једину нову, младу и некомпромитовану опцију часних људи чистих биографија, и као здраву опозицију којој треба указати своје поверење на предстојећим изборима.
Уверени смо да у нама постоји довољно снаге, елана и пре свега знања да нашем граду вратимо достојанство и поставимо га на место коме припада, узимајући у обзир да га је садашња владајућа гарнитура у доброј мери уназадила и запустила својим неодговорним опхођењем и постављањем нестручних кадрова на кључне позиције.

Позивамо све суграђане који деле наше мишљење и којима је доста бахаћења тренутне владајуће „дружине“ која вређа интелигенцију сваком здраворазумном човеку, да нам се прикључе и заједно са нама истрају на путу ка бољем и квалитетнијем, поштенијем и просперитетнијем животу у нашем граду Крагујевцу. До победе!“

Извор: Србија јавља

Ознаке