Србија

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈУ СУ НАПАЛИ ДЕЧАЦИ! Један ми је сео на стомак и рекао нешто језиво! СРБИЈА ЗГРОЖЕНА!

Девојчица (14) је пријавила полицији у Бачкој Паланци да су двојица малолетника, старих 11 година, покушала да је силују у близини православне цркве када се са сестром враћала из школе!

Стравичан случај догодио се у петак око 19 сати, после завршене наставе у једној основној школи у Бачкој Паланци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Жртва је после часова са сестром кренула пешице кући. Како је испричала, негде код цркве на улици су их пресрела двојица дечака. Они су им пришли и почели нешто да им добацују – каже наш извор.

Како додаје, оштећена четрнаестогодишњакиња је рекла да јој је потом један дечак пришао и да ју је гурнуо на травњак.

– Сео ми је на стомак и почео да ми скида хеланке. Рекао ми је: „Сад ћу да те је*ем“ и поновио је то неколико пута. Уплашила сам се и покушавала да му се одупрем, али нисам могла јер сам лежала, а он је био на мени – наводно је испричала ученица.

Према речима нашег извора, видевши да јој је сестра нападнута, друга девојчица је почела да бежи како би позвала помоћ.

– Међутим, како су рекле, за њом је потрчао други дечак и викао јој да случајно не зове никога. Дечак је у једном тренутку сустигао сестру нападнуте малолетнице и почео да је цима и вуче, претећи јој да случајно не зове никога – објашњава наш извор.

Како каже, убрзо је наишао случајни пролазник, који је видео да двојица дечака малтретирају ученице.

– Он је мислио да је у питању вршњачка чарка. Подвикнуо је дечацима, који су побегли, а сестре су наставиле својим путем. Међутим, њихова драма се ту није завршила. Једанаестогодишњаци су сачекали да пролазник оде, па су поново кренули за девојчицама и напали их – препричава извор Курира из истраге.

Нападнута девојчица је даље објаснила да ју је малолетни нападач поново сустигао и оборио.

– Други пут је, према девојчицином сведочењу, успео да јој скине хеланке и рекао јој је да ће је силовати. Она је тада успела некако да га одгурне, а дечаци су побегли – каже извор и додаје да су сестре потом отишле у полицију.

– Када су се мало сабрале, отишле су у полицију и испричале шта се догодило. Видело се да су уплашене, дрхтале су. Полиција је брзо реаговала и пронашла осумњичене малолетнике – каже извор.

Случај је предат Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду, које је покренуло истрагу.

– Двојица малолетника М. Б. и И. Н. сумњиче се за силовање у покушају – каже наш извор.

 

Извор: Ало.рс/ Курир.рс