Регион

ПОПАДИЈА ДАНИЦА (24) ИМА НАЈМОЋНИЈИ ГЛАС У ЦРНОЈ ГОРИ: Најежићете се кад чујете како пева (ВИДЕО)

Ова Баранка која је удата у Подгорици, живи у Бару, а пре два дана имала је наступ у Херцег Новом које је многе њене сународнике оставио без текста

Не може се Црна Гора подичити са пуно таквих гласова који има Даница Црногорчевић (24) Ова Баранка која је удата у Подгорици, а живи у Бару, пре два дана имала је наступ у Херцег Новом које је многе њене сународнике оставио без текста, али када чујете како пева не можете а да се не најежите.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овом приликом свој наступ је почела химном Црне Горе “ Ој јунаштва светла зоро“, „Ој Косово, Косово“, „Сини јарко сунце са Косова“. Готово сви верници су са њом у глас певали о „Његошу, најпаметнијој српској глави“, а испред цркве у Бару су јој се продружила деца која су јој помагала.. Даница се одлучила за изворно извођење химне коју је одлично отпевала.

Даница је иначе попадија, удата је за ђакона у Бару, за њу кажу да је скромно чељаде, пише веома лепе песме, али их још лепше изводи. Иако има 24 године, данас важи за власницу „најмоћнијег“ гласа у Црној Гори.

Извор: Новости