Србија

ВУЧИЋ СЕ ОБРАТИО НАРОДУ И ОТКРИО! Ево шта ће бити са мигрантима који долазе у нашу земљу!

Председник Србије Александар Вучић гостује у јутарњем програму телевизије Пинк

Враћајући се на Обрадовићеву изјаву о мигрантима, Вучић каже да није он уносио сигурност и гарантовао безнедност, као што то нису чинили ни Јеремић, ни Ђилас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја не могу да коментаришем то његово да ћемо сви постати црнци нећу ни да коментаришем, те фашистичке изјаве… Уколико буде потребно, у Србију неће ући нико, али то ћемо сами да процењујемо, а не иживљавањем у изјавама – каже Вучић. Kако додаје, неће дозволити да Србија буде паркинг за било кога.

Вучић је рекао и да су људи у Шиду данас задовољни, као и да није потребно показивати фашистичко лице говорећи о мигрантима.

Вучић је упитао како их није срамота да причају да је одредио да у Браничевском округу буде земља за мигранте.

– Где нађосте Браничевски округ? Kако вас није срамота да тако лажете? – упитао је Вучић.

Председник Вучић је рекао да је у Европу велика нервоза због коронавируса јер руши све берзе. Рекао је да је о томе разговарао и у Вашингтону, и да је сам Трамп рекао да је потребно што пре направити вакцину, те додао да је економија велики проблем.

– Сачекаћемо и нешто боље време, ми смо се припремили, али не можемо да утичемо на то што руши берзе – казао је Вучић и објаснио ланац на који начин се то одражава на Србију.

 

Извор: Информер.рс