Спорт

АМЕРИЧКИ ТЕНИСЕР УДАРИО НА НОВАКА: Једва чекам да ВИДИМ како се не вакцинише и пропушта турнире

Амерички тенисери Енди Родик и Тенис Сандгрен су искористили прилику да коментаришући став Новака Ђоковића око обавезне вакцинације против коронавируса по окончању пандемије, да нападну првог играча света.

Родик који има бурну историју односа са Ђоковићем још од четвртфинала УС опена када се Ендију није допало оно што је на терену стадиона Артур Еш о њему пред 24.000 гледалаца рекао српски тенисер, па је у свлачионици умало дошло до туче.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Енди је сада рекао да не мора да се сложи, али да поштује став који је изнео Ђоковић. Новак јнеко после панде подсетимо рекао да не би желео да га неко по завршетку пансwмијw пеимора да се вакцинише како би могао да путује.

– Не морам да се сложим са нечијим системом веровања, али поштујем чињеницу да га има. Суштина је да ли верује у вакцинацију или не, она је нешто најсигурније да врати тенис на глобалну сцену. Дакле, опет, Новак је то рекао сам. Не морам да се сложим са његовим ставом. Он зна да ће морати да донесе одлуку. Биће ми занимљиво да видим колико је дубок његов систем веровања, ако буде морао да пропусти Гренд слемове, јер не жели да добије вакцину – казао је Родик алудирајући да ће од ставова Новаку ипак битније бити да игра.

Још једном Американцу се нису допали последњи Новакови наступи на друштвеним мрежама, те се ни Тенис Сандгрен није либио да каже шта мисли:

– Мислим да је време да Новак објави целокупну историју своје вакцинације, такође и целу здравствену прошлост. Исто и бројеве свог банковног рачуна, а и то шта је јео за доручак целе прошле недеље, написао је Сандгрен.

Извор: Курир спорт