Србија

ЦЕЛА СРБИЈА УЗНЕМИРЕНА ЗБОГ ОВОГ СНИМКА: Полицајац шамара приведеног мушкарца, ОГЛАСИО СЕ И МУП? (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин dailymotion.com

На интернету се појавио снимак на ком се види како полицајац шамара младића који се налази на задњем седишту полицијског аутомобила.

Читава сцена се наводно одирала на Врачару, а засад није познато шта је претходило оваквој интервенцији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На снимку се чује глас жене која каже „погледај како га удара, срам да их буде“, док мушки глас поред ње додаје „сад ћу да викнем…“.

Овим поводом реаговао је Драган Кујунџић, помоћник министра и начелника Сектора унутрашње контроле МУП-а: „Сектор унутрашње контроле детаљно ће испитати поступање полицијског службеника према четрдесеттрогодишњем мушкарцу који је данас ухапшен на Врачару, јер је прекршио меру забране кретања.

Снимак који се појавио на друштвеним мрежама, на коме се види недолично понашање полицијског службеника, није слика полиције какву желимо. Тражио сам од Сектора унутрашње контроле да детаљно испита поступање полицијског службеника.

Поводом снимка који се појавио на друштвеним мрежама, а не коме се види да полицијски службеник задаје више удараца приведеном мушкарцу, Сектор унутрашњих контроле предузеће све мере и радње из своје надлежности и проверити поступање припадника полиције, а о свему ће бити обавештено и надлежно тужилаштво“, наводи МУП.

Извор: Курир.рс