Србија

ДР НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Тесла је слао ствари у будућност, ево какве везе породица Трамп има са пројектом

На ово је мислио доктор Несторовић када је својом изјавом дигао Србију на ноге.

Доктор Бранимир Несторовић узбуркао је српску јавност рекавши да је Никола Тесла слао предмете и људе у будућност и потом их враћао. Он је јутрос, гостујући у јутарњем програму Тв Прва, објаснио на шта је конкретно мислио.

Фото: Јутјуб IDIOKRATIJA
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То су они чувени експериметни, који су делимично декласификовани. Тесла је радио на испитивању скаларних таласа, а то су таласи који могу да иду кроз време и простор.

То је један интересантан пројекат, Тесла је окупио три највећа ума свих времена, руководилац је био Алберт Ајнштајн, а трећи члан је био Џон фон Нојман. Њих тројица су помоћу тих таласа слали предмете и враћали их назад.

Како би доказали ове тврдње, они су послали амерички разарач „УСС Елдриџ“ шест сати у будућност, али се тај тест завршио погубно. Већина морнара је изгинула.

Након ових, неуспелих испитивања, Тесла је прекинио тај пројекат и уништио сву документацију. Мада, теорије завере кажу да он није уништио баш сву документацију. Неки део те документације је пао у руке Трамповог ујака, Џона Трампа, који је био чувени физичар, који је даље разрађивао тај тест и слао научницима у Америци и Совјетском савезу – истиче доктор Несторовић.

Извор: Информер/srbijadanas.com