Србија

ХИТ СНИМАК! ВУЧИЋ НАСМЕЈАО ЦЕЛУ СРБИЈУ ДО СУЗА: Припазите, Ивица воли да се грли! А онда шок-одговор од Дачића!

Фото: Фејсбук принтскрин

БЕОГРАД – Пошто су председник Србије Александар Вучић, норвешки амбасадор Јерн Еугене Јелстад и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици обишли магацин у којем је извршена примопредаја медицинске опреме коју су Србији даровале Норвешка и ЕУ, Вучић је високе званице позвао да се заједно фотографишу поред кутија на којима пише Краљевина Норвешка…

– Сем, да се сликамо овде поред кутије на којој пише Норвешка и ЕУ… Пази се Ивице, он воли да грли, наравно друге јер не мозе себе – нашалио се председник Србије.

View this post on Instagram

"Narod Srbije će ovu pomoć umeti da ceni! Brinuli smo za naše ljude i zaista smo mnogo toga napravili, ali bez pomoći prijatelja ovo nikada ne bismo uspeli. Ne moram da govorim koliko veliko i značajno prijateljstvo imamo sa Norveškom državom i norveškim narodom kroz istoriju. Veliko hvala našim norveškim i evropskim prijateljima na tome što su iskazali ogromnu želju da nam pomognu. Samo zajedno možemo da pobedimo brojne izazove koji su pred nama. Živela solidarnost i naše prijateljstvo." Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ambasador @norwayinbelgrade Jern Eugene Jelstad i šef Delegacije EU u Srbiji ambasador Sem Fabrici prisustvovali su primopredaji medicinske opreme neophodne za borbu protiv zarazne bolesti #COVID19, koju Kraljevina Norveška i Evropska unija doniraju Republici Srbiji u magacinu „Milšped Grupe“.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На то је министар спољних послова Дачић додао: А, волим и да љубим!

На то је Вучић додаона енглеском: That was a little bit more information than we needed… (То је мало више информација но што нам је потребно)

Извор: Курир.рс