Свет

ИТАЛИЈАНСКИ ПОСЛАНИК ЗАТРЕСАО СВЕТ: Све ово је превара, 96% људи уопште није умрло од короне, већ… (ВИДЕО)

Масовна корона хистерија почела је у Италији. Непроверени гласови о хиљадама умрлих од короне, несташица респиратора, болнице пренатрпане, мртвачки сандуци немају где да се одложе, превозе их камионима, мртве спаљују јер немају где да их сахране, све су то биле лажне вести са циљем да се изазове масовна хистерија.

Наравно да то има позадину, бизнис пре свега и контрола народа, масе, политичких противника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Узалуд су реномирани доктори из целог света говорили, да се бројке умрлих лажирају, да корона није опаснија од обичног грипа, да италијански доктори нехотице убијају пацијенте преагресивним лечењем и непотребним стављањем на респираторе.

Сви који нису прихватили сервирану истину од стране Светске здравствене организације, маинстреам медија и политичких центара, прозивани су као противници здравља народа.

Мртве су у Италији углавном кремирали како се не би каснијом обдукцијом могао утврдити стварни узрок смрти што указује на неку врсту завере.

Чак неки медији објављивали слике и снимке мртвачких сандука из Италије за које се касније испоставило да су сандуци трагично страдалих миграната из 2013. године.

Медији никада нису јавности рекли да Италија по званичним статистикама има највећу стопу смртности од грипа у Еуропи због великог броја старог становништва.

Просек умрлих ове године им је био преко 75 година и радило се о хроничним болесницима с једном или више смртоносних болести.

Италија је у последњих 4 године имала већи број умрлих од грипа у истом раздобљу него ове 2020. године, али то медије није занимало јер су пласирали податке које су добили из њима познатих извора.

Италијански посланик Виторио Сгарби направио је својим изјавама велики скандал у Парламенту када је открио у јавности скриване податке да 96% наводно умрлих од короне уопште није умрло од короне него од смртоносних болести које су имали и да је то све фалсификовано.

Такође је открио да је и бројка о 25.000 мртвих од короне у Италији лажирана и да је све оркестрирана превара.

Виторио је само јавно потврдио да је све тачно оно на шта су упозоравали многи лекари пре свих из Немачке где је стопа смртности изузетно ниска јер се није дозволило корпоративним медијима да лажирају податке.

Треба прво да погледате видео, да трезвено размислите, да схватите да је видео реалан, да се догодио, да га је видела цела Европа и да се упитате чему све ово?

ВИДЕО:

Извор: Webtribune.rs