Русија

Јелена (48) изашла из болнице с негативним налазом на коронавирус, па преминула на клупи (ВИДЕО)

Превијала се од болова, а камера забележила њене последње тренутке

Полиција у Москви истражује случај смрти жене на клупи испред зграде у којој је становала, истог дана када је отпуштена из болнице пошто је утврђено да је негативна на коронавирус.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На снимку које су забележиле надзорне камере, а који је објавила РЕН ТВ, види се како се жена, која је идентификована као Јелена Чуклова (48) превија од болова на клупи, док социјални радници и комшије покушавају да осигурају приступ у зграду.

„Док је седела на клупи испред улаза, жени је било све лошије, па су социјални радници позвали хитну помоћ. Хитна помоћ је стигла за 11 минута, али су, нажалост, могли само да констатују смрт“, саопштила је Здравствена служба Канцеларије градоначелника.

Жена је преминула у суботу, дан након што је хоспитализована због сумње да има запаљење плућа, саопштила је здравствена служба.

Обдукција је показала да је умрла од акутне срчане слабости. Како су навели, жена је патила од кардиомиопатије, обољења срчаног мишића, које може да проузрокује слабост срца, и имала је „значајне промене на органима узроковане конзумирањем алкохола“.

Извор: Ало/Радио Сарајево