Србија

Још увек је на Инфективној клиници! Вучићев син лекарима рекао само једну жељу! ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО!

Данило Вучић (22), син првенац председника Србије Александра Вучића, због инфекције коронавирусом и даље се налази на Инфективној клиници у Београду. Ипак, лекари, као и Данилова породица и сви њему блиски људи, уздају се да ће његова младост и снага значајно помоћи да што пре победи у борби коју води. Данило је, како сазнајемо, медицинском особљу признао да једва чека да му буде мало боље да би могао да даље лечење настави у импровизованој болници на Београдском сајму.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић подвукао је да Данило није штедео себе откако је епидемија почела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сваки дан је био у „Арени“ од ујутру до увече, помагао је старијима од 65 година на Врачару доносећи им храну и лекове, а до јуче је делио пакете пензионерима. Давао је све од себе и није се сакрио у кући као многи други. Његови родитељи су поносни на сина који је показао карактер и какав је човек у ово тешко време када је био на помоћи онима којима је подршка била потребна. Победи, Данило. Можеш ти то! – навео је Весић.

Подсетимо, вест да је Данило смештен у болницу у среду вече објавио је председник Вучић на свом Инстаграм профилу. Његову поруку објавили су сви регионални и светски медији.

 

Извор: Ало.рс

Ознаке