Србија

“ЛОШЕ КАШЉЕ ЗА НЕКОГ КО ЈЕ ЗАВРШИО ГЛУМУ!” Професор прозвао Ђорђа Давида да је плаћен да глуми болесног, одмах је добио одговор

Одмах је реаговао!

Рокер Ђорђе Давид Николић завршио је прекјуче свој шеснаестодневни боравак на Институту за пулмологију. Он се сада налази код куће, а оно што је поделио са редакцијом Информера га је свакако узмемирило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, професор са Факултета музичке уместности га је прозвао да је плаћен да глуми да је болестан, тачније заражен коронавирусом. Рокер је наравно одмах демантовао ту гласину, говорећи како ће учинити све да га заустави у ширењу лажи које могу да укаљају његов углед.

– Професор са Факултета музичких уметности, др Н.М. ме је напао. Написао је да треба да цркнем јер сам се наводно продао да уђем у болницу и глумим болесника. Писали су и да јако лоше кашљем за некога ко је завршио глуму… Никаква глума није у питању. Мене је видело барем 50 особа на пулмологији, од доктора, до пацијената, сви су видели да лежим тамо, знају да сам био пацијент, имам доказ. Испод мог нивоа је да се физички обрачунарам, али ћу спровести кампању против њега да више не злоупотребљава ову ситуацију… -говори Ђорђе Давид, а онда је открио да професор није баш вешт у свирању клавира:

– Тог човека сам више пута срео у животу. Мој гиратиста Александар Митровић покушао је са њим да сарађује у студију. Позвали смо га да нам свира за албум, али је његово умеће било тако лоше да смо му се захвалили и платили му за време које је провео код нас.

Извор: Информер