Србија

ЛУКАС НАПАО НЕСТОРОВИЋА: Смара ме, умрећу од слушања о историји короне, ни ја њему не причам шта је Ц-дур

Популарни певач Аца Лукас гостовао је у емисији Хит твит и том приликом прекинуо доктора Бранимира Несторовића док је причао о коронавирусу и објаснио зашто му је доста више тих прича о овој пошасти и одговорио на хејтерске коментаре које често слушамо последњих дана

– Ја сам слушао докторе. Ја ћу њега да слушам и на конференцији за штампу сутра, ако га будем слушао да ми прича још о том болести, ја ћу умрети од слушања. Ја сам видео твит Владе Георгијева да су нас ћоркирали. Ја не осећам да ми је било које право ускраћено. Није ми јасно, где би то Владо ишао да није ћоркиран. Мени не треба доктор да прича историју болести и оно што је учио на факултету, да би ме излечио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кад се све ово заврши и ова господа што им се не свиђа што доктор прича, када се разболе после од неке друге болести, нека се лече сами. Ја сам поштовао сва правила која су препоручили доктори. Ако смо ми грађани ове државе нормални, слушамо докторе, ако се разболимо, идемо код доктора. Ако слушаш музику, слушаш Ацу Лукаса. Не можеш ти мени да кажеш Ц-дур је овде или Д-дур је овде. Нису ми јасни ови што причају да је Вучић у политичкој кампањи па као не да људима напоље, па шта треба да помре 50.000 људи?! Шта је требало Вучић да побије пола Србије да не би рекли да прави политичку кампању, не разумем – зачуђено је упитао Лукас гостујући у емисији Хит твит на ТВ Пинк.

Извор: Курир.рс