Србија

МОНСТРУМ ИЗ ПАНЧЕВА! СНИМАО ОДНОС СА ЋЕРКОМ (17): Девојчица открила нове језиве детаље, ево шта је планирао

Pixabay.com

Ужас: В. Ј. одређено задржавање пошто је откривено да је убедио рођено дете (17) да имају односе, које је забележио телефоном и тај материјал делио на друштвеној мрежи

В. Ј. (43) из Панчева ухапшен је због сумње да је снимао сексуалне односе са својом малолетном ћерком (17) и видео-снимке слао својим пријатељима преко Фејсбука, нудећи и њима своју ћерку за новац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Незапамћено родоскврнуће згрозило је и најискусније панчевачке полицајце, до којих је најпре дошла информација да друштвеним мрежама кружи језиви снимак секса оца и ћерке. Уверивши се у веродостојност видео-материјала, полиција је ухапсила В. Ј. (46) и предала га Основном јавном тужилаштву.

Приморао је

– Шокантни снимак је наводно настао почетком априла. В. Ј. је, како се сумња, натерао малолетну ћерку, са којом живи сам у домаћинству, да имају сексуалне односе. Говорио јој је да мора то да уради уколико жели да заради много пара – каже наш извор из истраге.

Према његовим речима, В. Ј. је потом експлицитни снимак окачио на Фејсбук уз поруку пријатељима: „Врата су вам отворена. Коштаће вас 2.000 динара“.

– Неки од виртуелних пријатеља В. Ј. су се згрозили овом његовом поруком и понудом, па су пријавили полицији да овај Панчевац, кога су називали монструмом, има интимне односе са сопственим дететом, али и да је подводи другим мушкарцима. Полиција је одмах покренула истрагу и, нажалост, пријава се испоставила као тачна – каже саговорник.

Жртва све потврдила

Како каже извор Курира из истраге, полиција је саслушала и малолетну жртву, која је потврдила да ју је отац натерао да буду интимни.

– Како је рекла, отац ју је недавно убедио да спавају заједно и да то сниме, говорећи јој да ће тако да се обогате. Девојчица је испричала да је ухапшени монструм тврдио како ће тај видео да јој помогне да отпочне каријеру порно-глумице – каже извор и додаје: – Жртва је још рекла и да јој је В. Ј. обећао да ће јој пронаћи много клијената који су спремни да за сексуалне услуге дебело плате.

Наш извор каже да се проверава да ли је несрећна тинејџерка већ имала сексуалне односе за новац са мушкарцима које јој је рођени отац проналазио. – Засад се верује да то није случај јер је В. Ј. ухапшен пре него што је успео да оствари свој болестан план – каже извор.

Данас саслушање

СУМЊИЧИ СЕ ЗА ТРИ КРИВИЧНА ДЕЛА

Ухапшени В. Ј. се сумњичи за три кривична дела, и то за приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала, искоришћавање малолетног лица за порнографију и родоскврнуће. – Њему је одређено задржавање до 48 сати, а данас би требало да буде саслушан у Основном јавном тужилаштву – потврдио је наш извор из истраге.

Извор: Курир.рс/ Ј. Ивић – Ј. Рафаиловић