Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Туга у Србији: Александар преминуо на свој 40. рођендан

Тужна вест.

Корона вирус односи животе, али људи широм света умиру и услед болести. Тако је и ФК Металац из Горњег Милановца објавио тужну вест да је секретар клуба Александар Симовић на свој 40. рођендан преминуо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Преносимо саопштење Милановчана у целости.

Поштовани пријатељи, са великом тугом коју у овом тренутку осећамо, обавештавамо све навијаче, љубитеље фудбала у Србији, све Милановчане, да је наш секретар Александар Симовић изгубио битку са тешком болешћу коју је месецима водио. Судбина је хтела да 16. априла 2020. године, управо на Салетов 40. рођендан, останемо без једног од оних који су на најверодостојнији начин представљали све оно што нас повезује око драгог нам клуба.

Отишао је Сале тихо и мирно, баш онако како је и живео. Нека одмара! Овде је на земаљском свету урадио све како треба, нас задужио и показао како је лако бити једноставан и добар, а за себе, својим поштеним, оданим и верним приступом, заслужио Царство Божије!

Александар Симовић на месту секретара клуба провео је нешто више од четири године, за кратко време постао један од “стубова клуба”, достојанствено репрезентујући професију којом се бавио и клуб за који је радио. Поред ангажмана у ФК Металац Сале се бавио и стрељаштвом, као судија у том спорту, а био је члан и СД “Предраг Јефтић – Шкепо”, све са дипломом Факултета безбедности.

Поред огромног губитка који нас је задесио, тешко пада и чињеница да се од Салета нећемо опростити на одговарајући начин, обзиром да ће се сахрана обавити само у кругу најуже породице, због полицијског часа и ванредног стање које је на снази.

Утакмице ће се играти, бодови освајати-губити, а сећање на тебе вечно ће живети!

Родитељима, брату и сестрама преминулог нам Салета најискреније саучешће.

ФК Металац

Извор: Srbijadanas.com