Србија

ОГЛАСИЛА СЕ ПЕВАЧИЦА! Ево како је дошло до њеног хапшења у Београду, и да ли ће платити казну!

Фото: Јутјуб

Након што ју је полиција привела у Београду јер је кршила полицијски час, Северина Којић огласила се преко свог ПР-овца Давора Гргина.

“Северина се вечерас паковала, будући да ујутро креће за Загреб и изашла је аутом испред куће, не размишљајући о полицијском часу. Признаће прекршај и платиће новчану казну. Након месец дана непланираног боравка у Београду, у ишчекивању сусрета са сином, није ни чудо да је изгубила из вида строга ограничења кретања у Србији, која у Хрватској не постоје, а Србија се с тим први пут сусреће. Наиме, јуче је, после 32 дана, пре повратка у Загреб, отац допустио да види сина на 15 минута. Како и Поповић и њихов заједнички син имају српско држављанство, остала је дан дуже у Београду, да буде сигурна да је Поповић вратио дете у Загреб, јер она не би могла натраг у Србију, а њему није веровала, зато што је на све могуће начине спречавао да види дете, опструирао повратак у Загреб, не пристајући да се дете врати у Хрватску с мајком и проведе обавезну самоизолацију од 14 дана у Хрватској, с мајком коју није видео више од месец дана“, стоји у саопштењу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачица је заустављена око 21 сат у близини Тржног центра Оков у улици Партизанске авијације у Београду.

Полиција је зауставила BМW загребачких таблица, а проверама је утврђено да певачица нема дозволу за кретање током полицијског часа па је приведена у станицу.

Фановима се јавила у суботу кад је рекла да сина није видела пуних 30 дана и да је ово први Ускрс без њега.

 

Извор: Srbijadanas.com