Србија

ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР ВУЛИН! Сутра је веома посебан дан: Ово је порука за Војску Србије

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Кроз успешно ангажовање ресурса у немилосрдном рату против невидљивог непријатеља који последњих неколико месеци напада нашу земљу допринели сте афирмацији и јачању угледа Војске Србије

Министар одбране Александар Вулин упутио је свим припадницима Војске Србије честитку поводом 23. априла, Дана Војске Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Свим припадницима Војске Србије честитам 23. април – Дан Војске Србије.

Дан Војске Србије има посебан значај у националној историји и представља трајан извор и надахнуће како српском народу, тако и нашој војсци. Историјска и традиционална веза у стварању и изградњи модерне српске државе и Војске су неизоставно потврда нових културолошких и традиционалних вредности.

Највећа вредност припадника Војске Србије је у њиховом знању, високом нивоу оспособљености и увежбаности за рад, достојанственом држању у војничком позиву, завидном борбеном искуству и непоколебљивој одлучности да се по сваку цену брани и одбрани отаџбина и заштите њени грађани.

Кроз успешно ангажовање ресурса у немилосрдном рату против невидљивог непријатеља који последњих неколико месеци напада нашу земљу допринели сте афирмацији и јачању угледа Војске Србије.

Сигуран да ћемо сви заједнички извојевати још једну победу и да ће припадници Војске Србије сада, али и у наредном периоду бити спремни да професионално одговоре свим изазовима, честитам вам највећи војни празник.“

Извор: Еспресо.рс