Србија

ПОЈАВИЛА СЕ ДВА НОВА ЖАРИШТА У СРБИЈИ! Огласио се председник и открио о чему се ради!

Иза нас је тешка ноћ, видим према резултатима да имамо нека нова жаришта корона вируса, рекао је председник Србије Александар Вучић у јутарњем програму ТВ Прва

Председник се у програм укључио путем видео линка и на питање како види ситуацију у друштву и развој епидемије у Србији након непуних месец дана од увођења ванредног стања рекао је:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Имали смо много изазова, највише у последње две деценије. Опасан. невидљиви противник је у питању. Мислим да смо мере донели на време, захвлајујући струци, лекарима, епидемиолозима. Имали смо одважности да их донесемо. Не заборавите да је Србија била изложена жестоком удару доласка људи из иностранства – рекао је Вучић.

Тешка ноћ је иза нас, имамо нова жаришта, рекао је између осталог Вучић.

Вучић је рекао да, када се жаришта ставе под контролу, број оболелих ће почети да пада.

– Битно је да почне да пада број људи на респиратору, а расте број оних на Сајму. Ужасно је лоше што се водила пропаганда против Сајма, а надам се да ми верује да је он биљи од свих болница. Имамо толико велики број људи на респираторима, управо због тога што су људи одлагали да пријаве да су болесни да не би отишли на Сајам – рекао је он.

 

Извор: Srbijadanas.com