Русија

Покушај атентата на Путина, нападачи пробили два прстена обезбеђења а онда…

Путин је након покушаја државног удара, који није био запажен у свету, а који се десио 19. децембра 2019.г., када је на њега био спроведен напад од такозваних патриотских паравојних јединица приликом посете ФСБ, у улици Љубљанка, сменио председника Владе Русије, Дмитрија Медведева.

До тог тренутка је Путин тактизирао у односу на либерале и неолиберале који контролише Центру банку и део државне управе Русије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, како се председник Русије окретао насупрот глобалистичких елита у Русији, тако је либерална опозиција решила да га скине са власти.

Покушај атентата није успео, Медведев је смењен, а Путин је заказао референдум за април ове године, да би могао да се опет кандидује два пута за председник Русије, но због епидемије короне она је тренутно одложен на одређено евреме, подвукао је др Петровић.

Путин је годинама толерисао либерале у свом окружењу на шта су га годинама упозоравали аналитичари а у томе су најгласнији били аналитичари на Западу који су проруски оријентисани Тхе Сакер и Пол Крејг Робертс који су чак тврдили да ће се догодити ово што се догодило.

Наоружани атентатори на Путина савладали су два круга обезбеђења али су ликвидирани у трећем кругу

Панарин тврди да је у тој завери био највећи број медија и телевизија Русије.

Промена Устава су са две стратешке тачке, социјалне мере које задиру у интересе олигарха оличени у Медведеву и неолибералима. Они имају два упоришта и то у централној банци и на улици са Наваљним.

Друга тачка је могућност Путина да се по Уставу за председника кандидује два пута.

Иста режија је требала да се деси и у Кини али је пандемија то зауставила. Ту је требало да почне обрачун између председника Кине Сија и председника владе који је глобалистички адут.

Глобалсти се налазе у све три супер државе, САД, Кини и Русији. Трамп је почео обрачун са дубоком државом где су највећи играчи глобалиста Федералне резерве и део ЦИА као и половина Пентагона.

Путин, Си и Трамп су један савез који је требало ове године да поентира. Си је планирао почетком марта да смени глобалисту председника владе али га је епидемија короне у томе спречила.

У све ове три земље суверенисти којима припадају Путин, Си и Трамп, нису до краја победили али најбоље стоји Путин.

Кључни догађај је у САД на председничким изборима. Трамп је постигао много, смањењем дугова и повећањем запослености, а блокирао је и долазак миграната.

У све три ове државе глобалисти нападно прецењују утицај короне а у ту игру се укључила и Србија јер власт припада глобалистима.

Остатак излагања погледајте у видеу:

Извор: Wебтрибуне.рс