Србија

ПОНОВО СЕ ОГЛАСИО! Новакова изјава уздрмала свет: Сад сам контроверзна личност, шта год да кажем…

Новак Ђоковић нашао се на мети бројних критичара након што је рекао да је против вакцине за коронавирус, мада је додао да не зна да ли ће променити мишљење уколико то буде услов за путовања, такмичења…

У сваком слушакју, напао се на удару, покренуо је полемику, а приликом лајва са супругом Јеленом, наш ас је прокоментарисао ситуацију у којој се нашао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Врло је интересантно, не бих ништа да говорим, видим да се и данас провлачи кроз новине нешто што сам рекао пре неколико дана што је контроверзно. Не бих да говорим нешто што би неко могао да закључи да говорим контра некога. Сматрам да свако од нас треба да буде отвореног ума и да уради своје истраживање. Да будемо свесни да је истина негде између. Ако пратимо једну страну информисања, то тешко може да нас учини реалним и објективним – рекао је Новак, коме је супруга Јелена у шали рекла:

Та ти си врло контроверзна личност.

– Не знам, шта год да кажем узима се онако… – додао је Новак, који је у једном тренутку и прстима показао знаке навода, алудирајући иронично на своју „контроверзност“.

 

Извор: Информер.рс