Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОТКРИО! Ево ко ће добити 100 евра и како ћемо славити Васкрс

Председник Републике Србије Александар Вучић одговарао је на питања грађана.

Вучић је био гост емисије „Јутро“ на ТВ Прва путем видео линка из Председништва Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стигло је више од 3.000 питања грађана за председника Србије, који је одговорио на многа од њих.

НАЈВАЖНИЈЕ ИЗ ОБРАЋАЊА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА:

11.16 – Добро стојимо на терену, лопта је више на њиховој половини, али морамо да будемо обазриви да не примимо гол из контранапада. Победићемо!

11.13 – Макрон је рекао: „Дан после неће личити на дан пре“. И то је истина. Научили смо да рад доноси резултате. Научили смо да имамо фантастичне људе. Научили смо да не смемо себе да потцењујемо.

11.09 – Све што ћу да кажем о Данилу, пошто је на мени да бринем о свим болесницима, надао сам се да ће у уторак или среду да иде на Сајам, али сад кажу тешко пре петка. Када оде на Сајам, видећете ме насмејаног.

11.08 – Ускрс ћемо да славимо у срцима. Верска права ћемо моћи да испунимо преко телевизије, да бисмо сачували здравље људи. Није реално очекивати да не буде забране кретања.

11.06 – За одређене кривична дела може да буде амнестије, али о томе ћу кад се заврши епидемија. То не значи да ће било ко од вишеструких убица, силоватеља и педофила моћи да се нађе на слободи.

11.05 – Не можемо у овом тренутку да вам кажемо када ће се кренути у школе.

11.04 – 100 евра ће добити свако ко напуни 18 година до датума исплате.

11.02 – Ми не можемо да наредимо приватнику колике ће плате да исплати. То је немогуће да урадимо. Али очекујте да до 10. маја почнемо са исплатом минималаца. Већина приватника је фер и поштено, они чувају Србију. Молим их да се сад мало стисну, да помогну радницима.

11.00 – 100 евра очекујте у року од месец дана од завршетка ванредног стања.

10.57 – Имамо заражених међу здравственим радницима који су оправдано на боловању, а има и више истегнутих лигамената него икада. Када ово прође, покушаћемо да још ојачамо здравство. Не гарантујем свима, али у начелу верујем да ћемо већину примити за стално, од медицинара који су током епидемије добили уговоре.

Извор: Курир.рс