Србија

Прва фотографија Вучићевог сина Данила из привремене болнице на Сајму (ФОТО)

Данило Вучић је јуче нешто после 18.30 часова стигао на Сајам.

Син председника Србије Александра Вучића Данило своју борбу против опаке короне од данас наставља на Београдском сајму с обзиром да је захваљујући побољшаној клиничкој слици коначно напустио Инфективну клинику, где се лече најтежи случајеви, те опоравак и лечење наставио на БГ сајму међу лакшим болесницима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За разлику од многих који су до пре неколико дана дрвљем и камењем засипали и саму идеју да се било ко лечи на БГ Сајму, Данило је одлазак тамо, као и његова породица, једва дочекао јер то значи корак ближе оздрављењу и одласку кући.

Деца председника Србије, Данило и Милица, као и многи други њихови вршњаци су волонтирали. Тако је Данило све време радио у Арени, а председник Вучић никада није дозвољавао нити тражио било какав посебан третман за своју децу.

Данило Вучић је јуче нешто после 18.30 часова стигао на Сајам где се пребацују пацијенти који су пред отпуштањем кући и чекају негативан налаз на коронавирус.

Председник Вучић је на свом инстаграм профилу пре 9 дана објавио да је његов син међу зараженима коронавирусом.

-Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац је заражен корона вирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику. Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!- написао је тада Вучић.

Након тога, на прес конференцији, председник је рекао управо жељу која му се и остварила – „једино се надам да ћу дочекати да Данило оде на Сајам. После Сајма се иде кући“, рекао је тада председник Вучић.

Извор: Srbijadanas.com