Србија

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ: Следеће седмице експериментално тестирање 5 Г мреже у Србији

Фото: Pixabay.com

Саопштење Синдиката запослених полиције

„Синдикат Запослених Полиције обавештава јавност Републике Србије да је у току дана пристигла поуздана информација да ће се до краја ове или току следеће недеље извршити експериментално тестирање 5 Г мреже на територији Републике Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уколико су наше информације тачне, не да би ширили панику и страх, обавештавамо вас да приликом активирања 5 Г мреже може да се деси као у Вухану да људи падају на улици и да ће политичари и стручни медицински тимови, које су поставили политичари, правдати као да су многи грађани Републике Србије преминули од последица вируса, а не због активирања 5 Г мреже.

Руководство синдиката још једном позива све грађане да схвате активности синдиката озбиљно, јер смо ми из синдиката прво људи, део народа, па тек онда професионалци и синдикалци, да и ми имамо породице и молимо вас СХВАТИТЕ да нас неће спасити ни политичари позиције и опозиције већ само Катанићева 15.

Јучерашњи позив синдиката није имао датум из простог разлога, зато што нам у Катанићевој 15 треба око 50000 људи који морамо остати 3 до 5 дана и вратити Тужилаштво и институције да раде у интересу Србије и народа и да процесуирамо 500 политичара позиције и опозиције. Када то урадимо, поништићемо све штетне споразуме и законе и демонтирати све 5 Г антене, спречити чиповање и присилно вакцинисање.

Народе Србије, колеге полицајци, припадници војске, Свештенство, тужиоци, судије, удружења, организације, појединци, схватимо ово озбиљно због свих нас, због наших породица, деце и поколења. Молимо вас, не због нас из синдиката и неких наших интереса, јер добро знамо да због овога што вам износимо можемо бити ухапшени, ликвидирани и ми и наше породице, али нећемо одустати то знајте сигурно, јер наши животи и животи наших породица нису вреднији од Нестанка Србије, народа, деце и поколења.

Немамо медије, немамо политичаре иза себе. Молимо вас пробудите све људе око себе! Једино решење свих проблема је у Катанићевој 15, сада је у питању избор Живота или Смрти за већину нас, морамо масовно у Катанићеву 15 без изговора “ Ја не смем, имам посао, имам децу „, политичари позиције и опозиције нас неће спасити они су слуге истог газде који ради на уништељу Србије и народа.
Делите, зовите, причајте са свима морамо се окупити у Катанићевој 15, вратити Тужилаштво и институције, да процесуирамо политичаре позиције и опозиције и спасимо животе свих нас.“

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ