Србија

ШОК У ЕМИСИЈИ УЖИВО! Несторовић покушао да објасни, а онда га је прекинула докторка Дарија: Професоре, немојте да испадне…

Професор доктор Бранимир Несторовић и докторка Дарија Кисић Тепавчевић гостују у специјалној емисији на ТВ Пинк о епидемији коронавируса.

Поред њих, гост је био и нулти пацијент Игор Ђантар, који је причао о свом искуству са овом заразом, а у једном тренутку дошло је до врло интересантне ситуације између двоје доктора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Доктор Несторовић покушао је да објасни зашто више мушкарци обољевају од короне у односу на жене.

– Структура је таква да много више мушкараца у Европи обољева од жена. Прва теорија је била због естрогена, онда кад смо погледали да чешће обољевају дечаци од девојчица, а али и старије особе исто су мушког пола. Изгледа да се ту нешто догађа. Има ту нека теорија да се жене чешће баве децом, па пролазе све њихове репираторне проблеме и онда јачају – рекао је Нестроовић, али га је онда прекинула докторка Кисић Тепавчевић.

– Немојте, професоре, да испадне да се мушкарци не баве децом. Прво смо мислили да је нека случајност, али сада када се утврдило да је то правило из популације у поплуацију, видећемо – убацила се она.

Извор: srbijadanas.com