Србија

ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ! Убијен Драган Радоњић, тело пронашао кум!

Увиђај су обавили припадници МУП и дежурни заменик тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Беживотно тело Драгана Р.(40) са више убодних рана по телу пронашао је његов кум, у приземном делу куће преминулог у Лазаревцу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драгана Р. у његовој кући у Улици владике Николаја Велимировића у Лазаревцу пронашао је његов кум. Према речима нашег извора, кум је Драганово беживотно тело затекао у приземном делу куће. Драган је највероватније живео сам.

Према информацијама, на телу Драгана Р. пронађен је већи број убодних рана на врату, грудима и стомаку. Претпоставља се да су нанете ножем и први резултати истраге указују да је реч о убиству.

Увиђај су обавили припадници МУП и дежурни заменик тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Према информацијама, с обзиром на стање у којем је тело затечено, сумња се да се убиство није догодило истог дана када је тело пронађено. Када је наступила смрт и узрок утврдиће обдукција, где је Драганово тело послато након увиђаја.

Полиција ради на идентификацији починиоца и откривању мотива.

Иначе, Драган Р. имао је озбиљан криминални досије.

Медији су пренели да је више пута је привођен и осуђиван за различита кривична дела, полиција против њега поднела више од 20 прекршајних пријава. Осуђиван је и на вишегодишње затворске казне.

Подсећања ради, Лазаревчанин Драган Радоњић (40), који је од раније познат полицији, пронађен је мртав у својој кући у улици Владике Николаја Велимировића у насељу Петка.

Његово тело пронађено је два дана након убиства. Претпоставка је да је избоден ножем, јер је имао неколико убодних рана на стомаку и грудном кошу.

Радоњић је већ био осуђиван, а против њега је поднето више кривичних пријава.

 

Извор: Srbijadanas.com/Telegraf.rs