Свет

ТУГА: Познати ПЕВАЧ (41) пронађен мртав у стану

Трагедија.

Звезда британског хип-хопа Ебов Грахам, и члан популарног састава „Фореигн Беггарс“, преминуо је у својој 41. години. Како медији објављују, познати хип-хопер је преминуо у свом породичном дому под „несретним околностима“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Грахам је упамћен као „дубока и мирна душа“. Његове колеге из бенда су синоћ на Твитеру објавили тужну вест о смрти њиховог пријатеља.

– Тешког срца вас обавештавамо да смо ноћас изгубили свог колегу, пријатеља и брата Ебова Грахама. Почивај у миру Ебве Грахаме 1979. – 2020. – гласила је порука.

Чланови бенда су открили да је Грахамов десетогодишњи син Касије, организовао прикупљање средстава поводом очеве смрти. Прикупљено је више од 23. 000 фунти.

У Грахамову почаст је објављено:

– Последњих година, био је на духовном путовању како би истраживао свој однос према постојању и Универзуму. Прошле недеље био је на спокојном и срећном „месту“, задовољан својим животом, породицом и својом уметничком визијом. Ебов је много значио људима. Био је прави музичар и МЦ, невероватан отац и пријатељ.

– Оно што је оставио за собом, вечно ће живети испуњено енергијом, љубављу и страшћу кроз његовог сина Касија – врвеле су опроштајне поруке.

У посту који су бјавили остали припадници бенда је између осталог и писало:

– Осећамо се привилеговано што смо своје 20-те и 30-те године одрастања провели са њим и у његовом друштву, уживајући у животу, бавећи се музиком и путујући заједно светом.

Познати певач Раг’н’ Боне Ман се опростио од свог пријатеља речима:

– Ово ми је сломило срце. Ебов је био прави Дон!

„Фореигн Беггарс“ је састав настао у Лондону 2002. године, када је постао једна од наистакнутијих британских ундергоунд хип-хоп група.

Извор: srbijadanas.com