Свет

УДАРНО! ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА СЗО И БИЛА ГЕЈТСА: Изгубили су, остају без…

Влада САД-а више неће финансирати “Светску здравствену организацију” (СЗО), ЦДЦ и Гејтс фондацију због преваре са вакцинама.

За ову победу заслужни су адвокат Роберт Ф. Кенеди Јуниор, Дел Бигтри, продуцент документарног филма о вакцинама, „Ваxxед“ и непрофитна организација која се бори против вакцина Информед Цонсент Ацтион Нетwорк (ИЦАН).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они су тражили релевантне владине документе који доказују да су све вакцине, одобрене од стране државе у протекле 32 године, тестиране на квалитет и нису пронашни ниједан! Нема их!

То значи да у Америци ни једна вакцина није прошла тестове квалитета.

Ево огромних правних и практичних импликација ове победе за амерички народ:

То значи да америчко Министарство здравља и сви произвођачи вакцина више од 30 година обмањују амерички народ у погледу ефикасности и безбедности вакцина, што даље води до тога да је постојање – барем у њиховом тренутном облику – пет америчких организација за здравствену заштиту сада под сумњом: ЦДЦ, ФДА, ИОМ, НИХ и сам „Хеалтх“ део ДХХС-а!

Ово такође може угрозити постојање државних медицинских одбора и ексклузивних медицинских удружења попут АМА.

То значи да су произвођачи вакцина били изузети од онога што су сви други произвођачи фармацеутских лекова били у обавези да раде на сваке две године – поновну проверу квалитета и ефикасности – што значи да њихове вакцине никада нису тестиране на квалитет и нису имале доказану безбедност или ефикасност преко 30 година.

Овај случај сада могу легално користити сви родитељи који се противе обавезној вакцинацији коју поједине државе прописују, како би зауставили принудну вакцинацију своје деце, као и сви запослени којима је било наметнуто да се вакцинишу како не би остали без посла.

Овај случај сада могу правно навести сви они који траже надокнаду због последица изазваних вакцином.

Будућност алопатске (званичне) медицине у њеном садашњем облику сада је под сумњом, као и будућност светског фармацеутског картела, пошто готово сви лекови које алопатски лекари прописују потичу од фармацеутских корпорација које су такође починиле превару са вакцинама.

Што се тиче одговорности, сви владини службеници који су усвојили законе којима се легализује превара са вакцинама на државном, националном или међународном нивоу или су на други начин помогли и подржавали превару, сада могу бити оптужени за превару са вакцинама, малверзације и, у неким случајевима, за ратне злочине.

Извор: c-vine.com