Србија

УЖАС У СРБИЈИ! Тројица мушкараца убијена уочи Васкрса

Ужас: Драган Радоњић (40) из Лазаревца, Петар Матић (57) из Малог Зворника и Сава Петров (28) из Ченте изгубили су живот у четвртак, а полиција је ухапсила двојицу убица

Тројица мушкараца брутално су убијена у три града у Србији, и то уочи највећег верског празника Ускрса!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Живот су на свиреп начин изгубили Драган Радоњић (40) из Лазаревца, Петар Матић (57) из околине Малог Зворника и Сава Петров (28) из Ченте.

Хладно оружје

– Радоњић и Марић убијени су ножем, док је Петров пребијен насмрт тупим предметом, а убица је покушао да сакрије злочин тако што је мртвог младића бацио у бунар – каже извор и додаје да је полиција ухапсила двојицу осумњичених убица – једног у селу Цулине код Малог Зворника, а другог у Ченти, док се за убицом Драгана Радоњића и даље трага.

Како сазнајемо, полиција је најпре у четвртак увече у приземљу куће у Улици владике Николаја Велимировића у Лазаревцу пронашла искасапљено тело бившег робијаша Драгана Радоњића. – Кум је дошао да га обиђе пошто је живео сам и нашао га мртвог, па се сумња да је усмрћен неколико дана раније. Имао је велики број убодних рана по врату, грудима и стомаку – каже извор и додаје: – Мотив је засад непознат, као и починилац. Радоњић је у више наврата био у затвору, а у досијеу, поред кривичних пријава, има и 20 прекршајних. С обзиром на то да је жртва важила за човека с оне стране закона, могуће је да је некоме дуговао новац или да је у питању освета.

Неколико сати касније полиција је у Цулинама код Малог Зворника ухапсила Горана М. (23) због сумње да је убио свог течу Петра Матића (57) у кући у којој су обојица живела.

– Горан је тог дана дошао из Београда у родно село да прослави Ускрс са породицом, али се, чим је дошао, посвађао са течом, дограбио нож и убио га на месту. Он је са течом наводно имао неке породичне размирице одраније – каже извор и додаје да је Горану М. одређен притвор до 30 дана.

Трећи злочин догодио се исте вечери, када је Јоца Марић (39) убио свог друга Саву Петрова (28) у Ченти код Зрењанина. – Пријатељи су се посвађали и потукли, па је Марић испребијао друга, а онда тело бацио у бунар у једном дворишту на путу Зрењанин-Београд. Ухапшен је у петак увече – каже извор из истраге и додаје да је свему кумовао алкохол.

 

Извор: Курир.рс