Србија

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Ево колико ће вас коштати позив за 100 евра од државе

Фото: Pixabay.com

Председник Србије Александар Вучић открио све

Имали бисмо 6 одсто раст у првом кварталу, вероватно највећи у Европи, или међу највећима, да није дошла корона. Наше јавне финансије су спремне у Европи. Бићемо у целој Европи међу три најбоље земље по стопи раста, можда чак и први. Не стидим се то да кажем, борићемо се да будемо први – рекао је председник Србије Александар Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ништа више у свету неће бити исто, људи морају да схвате да се све променило, али оно што је суштина јесте да је Србија толико спремна, да ћете се изненадити, навео је.

– Стизаћемо ми њих, наш раст неће испод -1 одсто, наше анализе су тачне, процене за регион иду ниже од оног што је проценио ММФ – рекао је Вучић.

– За нас ће бити проблем април и мај, али после тога идемо пуним плућима, већ много имамо инвеститора заинтересованих. Мораће да буде брже отварање граница – рекао је он.

– За нас ће бити проблем април и мај, али после тога идемо пуним плућима, већ много имамо инвеститора заинтересованих. Мораће да буде брже отварање граница – рекао је он.

Ни динара за позив за 100 евра

На питање како се држава одлучила за 100 евра каже:

– Да смо рекли 99 питали бисте зашто 99 евра. Овај износ је значајан за сиромашне, за пољопривреднике – рекао је Вучић.

Он је истакао да се држава договорила са Телеком Србија да да позив за пријаву за 100 евра од државе неће коштати ништа.

– Ни динара, ништа неће коштати да позовете и пријавите се за помоћ од 100 евра – рекао је Вучић и истакао да се он лично неће пријавити за ту врсту помоћи.

– Ја бих тих 100 евра вероватно потрошио на неке домаће глупости и дрангулије – рекао је он и додао да је боље да тај новац буде употребљен, на пример, за градњу путева.

Он је, такође, још једном позвао грађане Србије да одморе проведу у земљи. Додатно, они који отварају ресторане и кафиће имаће начина да све то припреме за викенд, додао је он

Извор: srbijadanas.com