Свет

ВЕЛИКА ТУГА! Преминуо глумац из популарне серије: Срби ће га памтити по овим улогама

Pixabay.com

Породица је рекла како им се није јављао неколико дана па су назвали полицију у среду како би га проверили…

Глумац Димитри Диатченко преминуо је почетком недеље у 53. години у свом дому на Флориди, јавља Миррор. Тело су му пронашли у среду, а још увек није познато тачно време и узрок смрти. Тренутачно се истражују околности, али се не повезује с пандемијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Димитријева породица рекла је како им се није јављао неколико дана па су назвали полицију у среду како би га проверили и тако су нашли тело – пишу страни медији. Његови најближи су у шоку јер је Димитри, кажу, био здрав.

Димитри је био најпознатији по улози Урија у филму „Чернобилски дневници“ из 2012. године. Појавио се у многим серијама као што су „Како сам упознао вашу мајку“, „Кости“, „Две девојке без лове“ и „CSI: Miami“.

Димитри се родио 1968. године у Сан Франциску. Тата му је пореклом из Украјине, а мајка из Шведске. Глумац се пре пет година нашао усред скандала кад је послао бившој девојци фотографије њеног кућног љубимца зеца којег је убио и појео. Тад је добио 60 дана добротворног рада. Бившој девојци се тим чином осветио јер му је рекла да не жели више да живи са њим.

Фото: Pixabay.com

Извор: Mirror/T.P.