Занимљивости

ВОДЕЋИ СВЕТСКИ ИСТЕРИВАЧ ЂАВОЛА ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ ЕГЗОРЦИЗМА: Демони савршено говоре овај језик

У новој књизи о најславнијем егзорцисти наводи се да су неки од запоседнутих људи бацали клетве на њега на језицима од којих нису знали ниједну реч.

Покојни отац Габриел Аморт, католички свештеник који је наводно провео деценије истерујући демоне из запоседнутих људи, веровао је да сам ђаво има одређену наклоност према енглеском језику, извештава „Дејли стар“.

Цитирајући „Ђаво се плаши мене“, нову књигу о фра Аморту коју је написао други католички свештеник Марсело Станзионе, новине тврде да је егзорцист помињао људе које је извукао из канџи демона а који су га током сеанси често проклињали на енглеском језику, иако нису знали ниједну реч.

У једном, наводном случају који се десио се 1997. у којем је запоседнути напао свештеника, „сељачки га пљувао“ вриштећи и бацајући клетве на „савршеном енглеском језику“.

„Међутим, током вриштања и урлања демон се распрснуо и погледао младића право у очи, док му се цедила пљувачка из уста“, наводи се у књизи и додаје да се тело опседнутог укрутило и почело да лебди, а демон је најавио кад ће напустити његово тело.

Лист наводи да иако је фра Аморт поменуо да је учествовао у око стотину сеанси истеривања ђавола, „олако је признао“ да су већина оних који су га посетили тражећи помоћ били „обични психички болесници“ којима је саветовао да посете психолога.

Извор: sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

април 2020.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930