Србија

ВУЧИЋ ПОБЕСНЕО: „Уместо што критикујете, урадите нешто, а ми можемо победити и без вас“

Хајде урадите нешто, па да буде и кампања, казао је Вучић.

Опозиција ништа не ради осим што критикује мене и владу, уместо да неки од њих који су опљачакли земљу дају неку донацију и помогну својој земљи у борби против корона вируса, изјавио је данас председник Александар Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Најбоље је да не постојим, јер шта год да урадим они ће нешто да кажу. Када их не помињенте, криви сте. Они ниште друго не раде по цео дан, осим што нападају владу и мене, осим излива мржње – рекао је Вучић одговарајући на питања новинара како коментарише нападе од стране опозиције.

Хајде урадите нешто, па да буде и кампања, додао је он.

– Дајте неку велику донацију, пошто су неки од вас опљачакли ову земљу и зарадили стотине милиона евра. Али, немој да дајете 100 евра или 10.000 или 50.000 евра. Дајте 10 или 20 милиона евра својој земљи док се бори против корона вируса – поручио је председник.

Каже да није видео да су се неки, како кажу Нишлије, „бркнули у џеп“.

Победићемо ми то и изборићемо се ми у свему овоме и без њих, додао је Вучић.

На питање како коментарише то што људи из СзС позивају да се пијаце отворе, иако стручњаци кажу да су оне најопаснија места за ширење вируса, као и то што са друге стране наводно брину о радницима Јуре и дају им подршку да обуставе рад.

Вучић је рекао да ће само један њихов захтев поново прокоментарисати, а то је што су предлагали да пензионери изађу на улицу и шетају између 18 и 19 сати и истакао да би у том случају, да су сви истовремено изашли на улице, имали више мртвих у Србији него што данас има у целом свету.

По питању Јуре, каже да није довољно упућен, али да је истина увек на пола.

– То је приватна јужнокорејска компанија, они дају маске и заштитне рукавице и молим их да направе нешто већи размак између људи – рекао је Вучић.

Ипак, приметио је, оне који мисле да ће социјализам да се врати и да ће држава да из ћупа даје паре свима који су незадовољни – то се неће догодити никада.

– Имаћемо најбоље мере и најснажнију могућу подршку државе, али да држава плати све, то неће бити могуће и то нико не треба ни да сања – поручио је Вучић.

Извор: Тањуг