Спорт

ВУЈОВИЋ ЗАТРЕСАО СРБИЈУ ИЗЈАВОМ О КОРОНИ: Ко се ту игра са нама и зашто!?

Рукометна легенда Веселин Вујовић наводно се вратио у своје родно Цетиње пре пар дана и од тада нити један нови случај коронавируса није забележен у тој земљи. Ово је једна од легенди која тренутно кружи Црном Гором и по којој су популарног Вују упоредили са Чаком Норисом. Ипак истина је нажалост сасвим другачија.

Веселин Вујовић вратио се у Шабац где је ’85 и ’86 исписао историју овог спорта. Да није короне могло би се рећи да тренутно веома ужива.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Срећом, имам ту неку кућицу на обали Саве, нема пуно људи око мене, супруга и ја уживамо, пецам на реци, стално сам напољу на ваздуху, чекам боље дане. Неки сам дан отишао у град, у стан и закључио да ми је добро за разлику од других људи. Запитао сам се како се то све одражава на психу пензионера који су седмицама затворени у четири зида. Како они то преживљавају.

Иако је након тога изјавио како „усклађује врући темперамент са овим чудним временима“, то ипак није баш тако:

– Гледам, слушам, размишљам својом главом и све је више тога што ми је нелогично. Броје се заражени и мртви од коронвируса, а мртвих је мање, него иначе у овом периоду године. На светском је нивуо од короне мање мртвих, него од „обичног грипа“, шта се ту догађа?! Ко се ту са ким и зашто игра, вероватно никад нећемо сазнати?! Признајем да сам потпуно збуњен, људи остају на улици без посла. Не знам, можда ћемо на све то за пар месеци и заборавити, али свет више никад неће бити исти – закључио је Вујовић.

Ова изјава делимично се слаже са Ђоковићевом од пре пар дана када се у лајву на Инстаграму запитао слично. Наиме, Новак је у групном чету са пар српских спортиста причао на тему коронавируса где је изнео сличне податке након чега је читаву јавност оставио у чуду. Ипак, главна изјава те конференције односила се на вакцину против короне за коју је српски тенисер рекао да уколико буде имао право избора да исту не планира да прими.

Извор: Курир спорт