Србија

Жена из Лознице ХИТНО ЗВАЛА МУП за време полицијског часа, следећи потез полиције никада неће заборавити

Pixabay.com

Жена из Лознице је на свом Твитер профилу синоћ поделила јако необичну причу и није требало много да постане једна од најдељенијих у Србији.

Радња се одвија напето. Место радње Лозница, време је јуче негде око средине полицијског часа. Озбиљна је ситуација – деца чекају. У одсудном празничном тренутку мајка прави кардиналну грешку! Преносимо вам њену причу са Твитера .

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Једна лепа прича настала за време данашњег полицијског часа. Како сам интелигентно офарбала сва јаја и нисам оставила 12 комада за торту, позовем МУП у Лозници да видим могу ли да изађем 500м од куће да позајмим од другарице“, почиње догодовштину корисница под надимком Инкриминисана.

Полиција је ситуацију схватила крајње озбиљно. Суграђанка се нашла у несвакидашњој невољи.

„После обостраног зацењивања од смеха, мог убеђивања да већи проблем од овог мог тренутно не постоји, да четворо деце чека торту за Ускрс и да сам готова ако је не буде, полицајка ми је рекла да постоје две опције“, прича мајка.

Опције су јој саопштене мирно. Једна је била да сачека да све прође, друга да сачека њу.

„И царица је заиста то урадила. Отишла је до моје другарице и донела ми јаја за торту“, одушевљено је написала твитерашица.

„Блиц“ је успео да пронађе полицајку која је помогла својој суграђанки и после иницијалног доброчинства поново смо пријатно изненађени њеном скромношћу.

„Јесте, то сам била ја. Али, не бих волела да се моје име помиње у јавности, само сам хтела да помогнем. Јесте лепа прича, али мој посао је да помогнем, а посао је посао. Нисам то урадила за пажњу“, потврдила нам је жена и истакла да она сама никада не би поменула то што је урадила. Напросто – све је њој то у оквиру службе.

Радост и изненађење када се полицајка појавила на вратима са обећаним јајима у рукама касније тог поподнева, можемо само да замислимо.

Топле празничне приче попут ове нам засигурно уливају наду у људе око нас у овим несигурним временима. Треба се подсетити да нисмо сами и да треба да водимо рачуна о себи и о другима. Мали гест пажње и добре воље некоме може улепшати дан.

Извор: Блиц