Србија

АУТОМОБИЛ ОД 380.000 ЕВРА, САТ ОД 25.000! Тијана Ајфон се хвалила поклонима, а ево шта је говорила од кога их је добијала

Фото: Јутјуб

Старлета Тијана Ајфон, пре неколико дана нашла се у центру скандала када је ухапшена и осумњичења за подвођење и организовану проституцију док је чамцем покушавала илегално да пређе границу преко Дрине са собом је повела још три девојке.

Тијана Максимовић (28), односно Тијана Ајфон одавно је позната у круговима такозване „турбо проституције“, а како смо већ писали, девојке које су са њом приведене у акцији „Кристал“ водила је на масовне оргије са 26 мушкараца.

View this post on Instagram

💟

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ухапшена старлета се годинама уназад хвалила скупоценим поклонима које је наводно добијала од својих момака, али никада није хтела да им открије идентитет јер, како је сама наводила, нису желели да се експонирају.

Још 2017. од наводног дечка Тијана Ајфон је добила аутомобил вредан 380.000 евра.

– Он не воли јавно да се експонира, тако да поштујем то и не причам о њему, али истина је, он ми је поклонио овај нестварни аутомобил. Ја још увек не могу да верујем – говорила је она тада, али ту није био крај луксузним поклонима којима се хвалила на сва звона.

Једном приликом Тијана је на свом Инстаграму објавила фотографију папрено скупог прстена, марке ЈустЦавалли, а подсетимо и пре самог уласка у „Парове“ добила скупоцени поклон наводно од дечка. Реч је о сату који вреди 25.000 евра.

– Изненађењима никад краја – написала је у опису фотографије.

Међутим, већ тада су се многи питали ко Тијани купује тако скупоцене поклоне и чиме их је заслужила, те је њено свакодневно хвалисање на друштвеним мрежама о луксузном животу само додатно подгревало сумњу.

Извор: Блиц