Србија

БОГОЉУБ КАРИЋ ШОКИРАО СРБИJУ! Желе да нас пелцују као кокошке и сведу на 3 милијарде

Прочитајте шта лидер ПСС мисли о актуелној теми број 1 у свету – вакцини против коронавируса

„Проћи ће и корона. Одаћемо почаст преминулима и њиховим породицама. Онда ћемо видети нови свет пред очима. Док гледамо страшне сцене широм планете, иза сцене се одвија невидљиви рат. Како за респираторе, тако и за будућу економску и политичку превласт“, овим речима Богољуб Карић почиње свој нови ауторски текст.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер ПСС се у свом ауторском тексту осврнуо на актуелну ситуацију у свету, односе међу моћницима и моћним државама, главним темама попут вакцине и Била Гејтса…

– Мој пријатељ Доналд Трамп више не крије да је постао ратни председник. „Ово је рат другачији од свих. Ратујемо против грозног и невидљивог непријатеља“, рекао је председник Америке. Није мислио само на вирус, већ на дан после короне. Дошао је Трамп као месија, створио нова радна места, невиђено поправио и уздигао економију. Схватио је да се бизнис не води напалм бомбама, већ стратешким партнерством са Русијом, Кином, Индијом и Европом.

У свом историјском говору рекао је да се, гледајући нашу велику и величанствену планету, истина сада јасно види: Ако желите слободу, поносите се својом земљом! Ако желите демократију, држите се суверенитета! Ако желите мир, волите своју нацију! Будућност не припада глобалистима! Будућност припада патриотама!

Са огромним задовољством слушам ове поруке председника Трампа јер је то фантастичан, стратешки заокрет у спољној политици Америке. За разлику од Обаме, који је прво добио Нобелову награду за мир, а онда почео да изазива ратове по целом свету, Трамп чини потпуно супротно. Зауставио је све ратове, од Сирије, Ирака, Авганистана, и окренуо се патриотизму, породици, хришћанству, отварању нових радних места и оживљавању славних фабрика.

Зато предлажем да Трамп добије Нобелову награду за мир јер Америку враћа себи и својим вредностима, због којих смо ми, у Пећи, као деца сањали амерички сан! Види Трамп да су сотоне почеле да станују у хришћанству, да Американци више воде бригу о својим кућним љубимцима него о деци рођеној.

Некада су велика породица и деца била стуб хришћанске Америке, а сада су
идеали постали похлепа, себичлук, дрога. Као да је сам Бог послао Трампа у Белу кућу да заустави катастрофу у својој земљи, и да Америци и целом свету донесе слободу и мир. Види добро Трамп оно што се дешава у Кини и Русији. Си Ђинпинг и Владимир Путин као велики светски лидери, показују социјалну бригу према сиромашнима.

Таква политика је показала шта значе ред, дисциплина, солидарност и хуманост. Зауставили су епидемију, али своје врхунско знање и бриљантне докторе и научнике нису посакривали, већ су помоћ и искуство у борби против ове пошасти понудили целом свету. Кинески и руски транспортни авиони доносе помоћ Италији и Шпанији са својим најбољим стручњацима, док се ЕУ показала немоћна, подељена и посвађана. Одавно говорим да је дошло време да политичари не буду робови крупног капитала, већ да се окрену народу.

Зато се пред читавим човечанством налазе две слике новог света. Један је онај који предлажу председници Трамп, Си и Путин. То је свет хуманости у којем ће сви људи имати здравствене књижице и где ће сви бити лечени једнако. То је свет у којем милиони грађана неће страховати да ће их уништити хипотеке и да ће постати бескућници. То је нова глобализација, али заснована на солидарности и заједништву. Земље ће бити самосталне и независне, али ће велике силе Америка, Русија, Европа, Кина, Индија, са искуством које су преживеле са невидљивим непријатељем, улагати много више у науку, образовање и здравство, у докторе, инжењере и професоре, уместо да милијарде улажу у нуклеарно оружје.

Чланице Савета безбедности УН имају историјску шансу. Морају да седну за сто, да се договоре и да почну да улажу у мир, а не у рат! Имамо и други избор. Пандемија короне је невиђена опомена шта може да задеси човечанство. Одрођени, гледамо месецима како људи стоје као замрзнути. Хоћемо ли да бирамо такав живот?

Могу да нацртам како би тај свет изгледао, ако изаберемо пут који води у пакао. Светски моћници и поједини власници крупног капитала који креирају глобалну политику, увећаће још сто пута свој капитал, па ће да нас пелцују као кокошке. Некад су пелцовали кокошке, а данас би хтели да нас са седам милијарди сведу на три милијарде људи. Данас хоће да нас ставе под апсолутну контролу и надзор, да одлучују где смемо да изађемо. Хоћемо ли да дозволимо да мере температуру нашој деци кад улазе у кафиће, па да одвајају децу на здраву и болесну? Да их узимају од родитеља и стављају у специјалне карантине, у модерне логоре?

Апсолутна контрола одређиваће и када муж сме да легне у кревет са својом женом. Све то Трамп одлично види. Одмах је одлучио да САД укину финансирање

Светске здравствене организације (СЗО), чиме је Бил Гејтс, други најбогатији човек на свету, постао највећи активни донатор, заправо власник СЗО. Ако су поклоници теорија завере прогласили Гејтса за човека који ће вакцинама са нано-чиповима управљати здрављем и свешћу становника планете, уредница „Вашингтон тајмса“ Черин Шамли је за „Фокс њуз“ рекла да та тема није случајно нестала са радара и да је Гејтс водећи „доктор СЗО“. Свако ко га повеже са вакцином која још није смућкана, а не зна се ни када ће, кандидат је да гори на ломачи. Зар се вратило време инквизиције и глобалног вербалног деликта? Нема у мојим
предвиђањима теорија завере. Ко не верује, нека прочита Џоржа Орвела!

А ја ћу вас подсетити на речи Кисинџера.

– Једном када стадо прихвати обавезну вакцинацију, игра је завршена! Тада ће прихватити било шта – принудну донацију крви или органа за „општу добробит“. Контролишите ум оваца и контролисаћете цело стадо. Произвођачи вакцина ће зарађивати милијарде, а многи од вас у овој просторији данас су инвеститори. То је огромна победа. Разредићемо стадо, а при том ће нам они сами платити услуге истребљења.

Кисинџер себе види као глобалног чобанина, а народ као овце! Председник Трамп је свестан да, враћањем суверенитета Америци, како божјег тако и финансијског, прекида праксу којом су приватне банке с огромним капиталом шишале грађане. Та дубока држава, та хоботница, је највеће светско зло. Покушава да нас довуче на дно. Хоће ли, без рата, да прекроје свет и да штампањем хиљада милијарди покупују читаву планету и принудном вакцинацијом преполове становништво? Да ли ће неолиберална куга уништити човечанство?

Пред Доналдом Трампом је историјска прилика да, као његови славни претходници, творци америчке независности и укидања ропства, председници Џорџ Вашингтон и Абрахам Линколн, врати Америци суверенитет који је отела дубока држава и скине ланце са руку модерних робова 21. века. Ако му то успе, а ја у то дубоко верујем, Нобелова награда за мир ће бити ситница у односу на историјско дело враћања мира, слободе и истинске, а не пелцоване демократије Америци и читавом свету!

Доналд Трамп зато предузима мере које сам и ја давно најављивао, јер је свестан да ће, ако дозволи владавину крупног капитала без контроле, систем похлепе појести Америку изнутра. Као корона вирус. Права је срећа за свет да су на челу Русије и Кине мудри лидери Владимир Путин и Си Ђинпинг. Они Трампу и Америци нуде руку помирења. Размислимо какав свет желимо: онај с Богом и породицом, у миру и благостању, или онај други, склапање пакта с ђаволом, уз ратове и мали, елитни клуб богатих, са свима осталима као робљем.

Зато сматрам да искључиво Савет безбедности убудуће треба да доноси одлуке о истраживањима и примени вакцина и појединих фармацеутских производа. У противном, чека нас све зоолошки врт, али са оне стране кавеза – закључује у свом тексту Богољуб Карић.

Извор: Еспресо.рс