Србија

БОЈАНИЋ КУКА НА ПЕНЗИЈУ ОД 120€, А ИМА ВИЛЕ И ВИКЕНДИЦЕ! Запомагао да НЕМА шта да једе, а ОНА му је послала пола јагњета!

Певач Милош Бојанић није ни очекивао какво ће га изненађење сачекати од певачице Наде Топчагић. Кукао јој је да му је плата свега 120€, па му је она послала на кућну адресу пола јагњета.

Она се тренутно изоловала са својим супругом Златком Ђорђевићем на планини Тари, где имају викендицу. Милош Бојанић је, с друге стране, у својој породичној кући са супругом Бранком. Он је позвао Наду да би проверио како она проводи дане, али јој се успут и пожалио како му је мала пензија и како нема шта да једе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачица му је у том тренутку поручила да то није могуће, јер има огромну вилу и новца. Када се Милош искукао на сав глас, Нада је одлучила да му пошаље брзом поштом пун пакет хране.

„То вам је жива истина. Чуо сам се Надом и она се похвалила како комшијама на Тари дели храну. „Имам три јагњета у фрижидеру, све месо смо осушили, спремили зимницу“, говорила ми је Нада преко телефона. Поручио сам јој да сам ја у великим мукама и да немам шта да једем. Али то није све, признао сам јој и да ми је мала пензија, која износи свега 120 евра. Изненадио сам се када сам угледао курира који ми је донео у пакету пола осушеног јагњета, три литре куваног парадајза, три-четири тегле меда, киселих паприка, ајвара. Нема шта Нада није спремила. Након тога сам ја позвао и рекао да сам се шалио, да моја супруга Бранка изврсно кува и да није било потребе за тим. Али она је била вицкаста и одмах ми је одговорила: „Једи сад кад немаш ништа“.“,

Извор: Курир.рс / Блиц / М.М.