Србија

ЦЕЦА ЗАЛЕДИЛА ЧЕДУ: Проговорила о Сабљи и наногици, па ушла у ФАЈТ: Зашто су мене ухапсили, а вас НИСУ?

Светлана Цеца Ражнатовић као гошћа једне емисије истакла шалећи се на свој рачун како су је „претходне власти припремиле за период короне“, те да њој због тога самоизолација уопште није тешко пала.

„Ја сам чешће била у самоизолацији, зато што ми је то јако пријало. Морам да се нашалим мало сада, већ из овог угла могу и да се шалим… на свој рачун. Мене су претходне власи мало истренирале, као да су знали да ће доћи корона, па су ме затварали у ‘Сабљи’ на четири месеца самоизолације, па… онда наногица од осам месеци, такође један облик самоизолације, тако да за мене је ово дошло као… ништа“, рекла је Цеца у „Хит твиту“, где је гостовала заједно са Чедом Јовановићем, са којим се како је истакла до сада није познавала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једино што их је спајало је то што су се знали из виђења, као јавне личности:

„Разлика је у томе што је он мене хапсио, а ја њега нисам“, додала је Ражнатовићка, па ушла и у вербални окршај са Јовановићем, с намером да дозна после 17 година зашто је била ухапшена.

„Ви добро знате за шта се ухапшени, ја сам последњи човек који је то желео. Не да вас видим у затвору, него да носим Зоранов сандук“, рекао је Јовановић, истичући да је ухапшена јер је знала да се припрема убиство председника владе и отмица Митровића, који јој је опростио, јер на то има право.

Јовановић је затим додао да нема лични однос према њој и да је она професионалац који пева оно што деца воле.

„Поента је да је служба која је знала и да нису смеле да се износе информације. Ко су јатаци, сви су знали… Питам се зашто вас нису ухапсили него мене? Све сте криминалнце испуштали из затвора а мене сте оставили, да ли је то фер“, надовезала се брзо Цеца.

Извор: Курир.рс/М.Г