Србија

ЦЕЦИ ПАЛА РОЛЕТНА! Певачица зграбила телефон и бесна напустила емисију (ВИДЕО)

Светлана Цеца Ражнатовић напустила је емисију у којој је гостовала и пре него што се завршила, поручујући да „манипулаторске глупости неће да слуша“. Она је зграбила мобилни телефон са стола, устала, одмахнула руком и ишетала из студија.

„Ниједна моја реченица да се изврће овде… свако ће одговарати за оно што је урадио!“ узвикнула је певачица у једном тренутку у „Хит твиту“, а убрзо јој је и „пала ролетна“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када је Јовановић узвикнуо да је певачица ухапшена јер је за то постојала основана сумња, па у краткој расправи покушао и да је надјача, Цеца се у потпуности уозбиљила, а онда и одлучила да оде.

View this post on Instagram

CECA BESNA NAPUSTILA EMISIJU! Manipulatorske gluposti neću da slušam! ZGRABILA TELEFON I ODMAHNULA RUKOM! ⁠ ⁠ Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju u kojoj je gostovala i pre nego što se završila, poručujući da "manipulatorske gluposti neće da sluša". Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija. ⁠ ⁠ "Nijedna moja rečenica da se izvrće ovde… svako će odgovarati za ono što je uradio!" uzviknula je pevačica u jednom trenutku u "Hit tvitu", a ubrzo joj je i "pala roletna".⁠ ⁠ Kada je Jovanović uzviknuo da je pevačica uhapšena jer je za to postojala osnovana sumnja, pa u kratkoj raspravi pokušao i da je nadjača, Ceca se u potpunosti uozbiljila, a onda i odlučila da ode. ⁠ ⁠ "Gledam svoja posla i svoj život! Ma dosta manipulacija! …Manipulatorske gluposti neću da slušam" rekla je ona pa na izvesno vreme napustila studio. ⁠ ⁠ ZA OSTATAK TEKSTA POGLEDAJTE LINK U OPISU PROFILA ⁠ ⁠ #ceca #srpskamajka #hittvit #tvpink #svetlana #raznatovic #ceda #ldp #sablja #hapsenje #samoizolacija #karantin #nanogica #cedomir #jovanovic #srbija #balkan #zeljko #mitrovic #verica #bradic

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs) on

„Гледам своја посла и свој живот! Ма доста манипулација! …Манипулаторске глупости нећу да слушам“ рекла је она па на извесно време напустила студио.

Извор: Курир.рс/М.Г